Op zoek naar een kerstboom in Dijk en Waard? Hier koop je ‘m!

Algemeen
Waar vind je de mooiste kerstbomen van Dijk en Waard?
Waar vind je de mooiste kerstbomen van Dijk en Waard? (Foto: Pixabay)

DIJK EN WAARD - Van een plafondhoge spar tot een subtiel boompje op de vensterbank, er gaat niets boven een echte boom voor het ultieme kerstgevoel. Op zoek naar een mooie kerstboom in Dijk en Waard? Rodi Dijk en Waard verzamelde alle adressen voor je! 

Hoe mooi de kunstbomen tegenwoordig ook zijn, er gaat eigenlijk niets boven een echte kerstboom. Dankzij die heerlijke dennengeur krijg je in no time dat nostalgische kerstgevoel. In Dijk en Waard kun je op verschillende plaatsen kerstbomen kopen in alle soorten en maten, zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam. Of wat dacht je van een boom in pot? Net wat past bij jou en in jouw interieur! Hieronder lees je waar je in Dijk en Waard de mooiste kerstbomen kunt kopen.

Langedijk

  • Life and Garden heeft niet alleen heel veel mooie kerstbomen, maar ook een bomvolle kerstshowroom vol mooie decoratieve spulletjes om je huis én tuin helemaal in kerststijl aan te kleden.
  • Plantjesmarkt Stins en Vijn pakt ook dit jaar uit met het grootste assortiment kerstbomen en een volledig aanbod van het mooiste kerstgroen en bloem. Potjes, gezaagde nordmannen, ranke dennen en volle blauwsparren: voor iedere wens vind je hier een passend aanbod!    
  • Haal de gezelligheid in huis met de Kerstbomen van het Havenplein. Naar eigen zeggen de mooiste kerstbomen van Langedijk. Vanaf 1 december elke dag geopend vanaf 10.00 uur.
  • Met een boom van Piekfijn kerstbomenverkoop bij De Binding haal je niet alleen een mooie kerstboom in huis, maar steun je ook nog eens het goede doel! De opbrengst van deze verkoop gaat naar namelijk naar Team Langedijk/Langedijker Run. Als dat geen motivatie is om je boom juist hier te kopen, weten wij het ook niet meer.
  • Naast een van de beste oliebollenkramen van Langedijk, bij het Kloosterhof in Noord-Scharwoude, vind je de verkoopplaats van de mooiste kersbomen bij Kerstbomen Langedijk. Hier sla je twee vliegen in één klap!
  • Bij Welkoop Noord-Scharwoude snappen ze dat de kerstboom dé blikvanger in huis is tijdens de decembermaand. Je vindt hier dan ook niet alleen prachtige bomen, maar ook verlichting en versiering
  • Inwoners van Sint Pancras en Koedijk kunnen voor een mooie boom terecht bij de kerstbomenverkoop aan de Herenweg 171.

En net buiten de gemeentegrenzen kun je ook bij Tuincentrum Schoutenbos in Warmenhuizen terecht voor prachtige kerstbomen. 

Heerhugowaard

Piepjong is Timo Borst nog, maar hij verkoopt al een paar jaar kerstkomen in zijn eigen stalletje aan de Jan Glijnisweg 46. Hij heeft mooie Nordmann-bomen vanaf € 20,-, in pot op kruis of zonder. Dagelijks open vanaf 09.00 uur. Of bestel ‘m via de mail.Plantenkraam De Noord aan de Veenhuizerweg 38a heeft prachtige kerstbomen, die je zelf mag uitzoeken. Zaag en op pot, kerststukken, bol op glas, piceaboompjes en nog veel meer.Voor een heel betaalbare boom is Kerstbomen Heerhugowaard aan de Beukenlaan, naast de gemeentewerf, een heel goed adres. Al vanaf 15 euro heb je een prachtige kerstboom, die je zelfs bij je thuis kunt laten bezorgen. Te bestellen via mail, DM of Messenger, telefonisch via 06-14265338 of stuur een WhatsApp.Ook Bakkums Boetje aan de Middenweg verkoopt net als voorgaande jaren weer prachtige kerstbomen. Nordmann klein en groot, dikker of juist smaller; er staat van alles bij. Goed om te weten: vanaf 2 december is Bakkums Boetje tot aan kerstavond elke dag geopend.Intratuin Heerhugowaard verkoopt een rijke variatie aan kerstbomen, zowel in de winkel als online, en heeft ook een inspirerende Facebookpagina. Als je er dan toch bent, laat je je dan verrassen tijdens de spectaculaire kerstshow waar je de mooiste kerstballen, sfeerverlichting en andere decoraties vindt.Natuurlijk kun je ook bij bouwmarkten als Praxis, Gamma en Karwei terecht voor je kerstboom.

Missen we nog een adresje in Dijk en Waard? Laat het ons dan weten via deze link!