Koningsdag 2024 in Heerhugowaard-De Noord

Nieuws
Kinderen kunnen zich laten schminken tijdens de kinderkermis.
Kinderen kunnen zich laten schminken tijdens de kinderkermis. (Foto: Archief)

DE NOORD - Met Koningsdag is De Noord de plek waar je wil zijn! Voor jong en oud worden zaterdag 27 april diverse leuke activiteiten georganiseerd. Ben jij erbij? 

Vanaf 09.30 uur is er de rommelmarkt bij het dorpshuis. Tot 11.45 uur kunnen kinderen op hun eigen kleedje spulletjes verkopen. Er staat gratis koffie, thee en limonade klaar en er is ook iets lekkers te koop voor bij de koffie. Wil jij ook een eigen plekje om je spulletjes te verkopen? Stuur dan een mailtje naar oranjecomitehhwdenoord@hotmail.com..

Vlag hijsen

Om 12.00 uur hijsen de zeeverkenners de Nederlandse driekleur op het veld van Hugo Boys. Zij worden daarbij begeleid door muzikanten van fanfare Hou en Trouw. Na het hijsen van de vlag staat voor elke Noordender van 18 jaar en ouder een oranjebittertje klaar. Vervolgens wordt een toost uitgebracht op onze koning en op de gedecoreerde dorpsgenoten.

Kinderkermis

Vanaf 13.45 uur is er kinderkermis bij het dorpshuis. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom om mee te doen. Ze kunnen zich uitleven op een groot springkussen, zich laten schminken, een ijsje halen en meedoen aan de vele leuke kinderspellen en andere activiteiten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. 

Oranjefeest

Na de kinderkermis is iedereen vanaf 15.45 uur van harte welkom voor het Oranjefeest met gezellige muziek. Voor volwassenen is er een spel en een rad van fortuin waarmee ze kans maken op toffe prijzen.

Kijk voor meer info op www.facebook.com/p/Oranje-comité-Heerhugowaard-de-Noord.