Bruisende Koningsnacht en Koningsdag op het Raadhuisplein in Heerhugowaard

Uitgaan
Dreamcast: een topband die garant staat voor 100% feestgarantie!
Dreamcast: een topband die garant staat voor 100% feestgarantie! (Foto: Facebook)

HEERHUGOWAARD - Koningsnacht & Koningsdag worden ook dit jaar weer één groot feest op het Raadhuisplein in Heerhugowaard. Stichting Koningsdag nodigt álle inwoners van Dijk en Waard - jong en oud - van harte uit om onze nationale feestdag gezellig met elkaar te vieren op het Raadhuisplein.

Vrijdag 26 april, Koningsnacht, wordt het in de feesttent één grote reünie, met van 19.00 tot 00.30 uur de formatie Feel Like Dancing Partyband die het oranjefeest flink aanzwengelt. Feel Like Dancing Partyband is een echte feelgoodband die er met upbeat hits van Alphabeat tot Will & The People en van Doe Maar tot Abba altijd een dansbaar feestje van weet te maken. In het voor- en naprogramma hoor je DJ Ray. De toegang is gratis. 

Koningsdag zaterdag 27 april trapt al vanaf 07.00 uur af met de vrijmarkt op en rond het Raadhuisplein. Een markt die altijd door duizenden mensen wordt bezocht. Aansluitend gaat het vanaf 13.00 uur los in de feesttent met de formatie Dreamcast. Dreamcast bestaat uit topmuzikanten die staan voor 100% feestgarantie! Ga los en dans mee op de beste hits van toen en nu! Van Top 40 tot de beste Nederlandse hits en van Goud van Oud tot Nederpop; het is een muzikaal spektakel dat deze band de zaal inblaast! Tussen de bedrijven door houdt Radio 10-dj René Verkerk je lekker bezig met de grootste hits allertijden. Ook deze dag is de entree helemaal gratis!

Van al dat dansen krijg je honger. Voor een lekkere hap tussendoor kun je terecht op het Foodplein. Let op: geen 18 jaar, geen alcohol.