'Kruimeltje' exclusief bij Kids with Attitude

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Voor volgend theaterseizoen heeft kindertheaterschool Kids with Attitude als eerste gezelschap de rechten weten te verkrijgen van 'Kruimeltje de musical' van Rick Engelkes Producties. En dat is bijzonder, omdat deze succesvolle tourneeproductie gebaseerd op het oer-Hollandse verhaal van Chris van Abcoude dan voor het eerst buiten de officiële productie zal worden gespeeld.
Regisseur Ruben Rijnveld en dansdocente Denise Gähler werken momenteel hard aan de huidige productie, 'Disney’s My Son Pinocchio Jr.', die zaterdag 2 en zondag 3 juli wordt opgevoerd in theater De Binding in Zuid-Scharwoude. Maar ze kunnen niet wachten om ook aan de volgende productie te beginnen. Rijnveld: ,,We zijn sinds december vorig jaar bezig met het verkrijgen van de rechten van 'Kruimeltje'. In het beginstadium was er veel onzekerheid, maar tot onze opluchting en blijdschap kregen we begin maart eindelijk groen licht. 'Kruimeltje' is in mijn optiek echt een prachtproductie. Een eer om te mogen spelen met de Kids en de volwassen cast!"

Proefles

Ouders van jongens en meisjes (uit groep 4 tot en met 6) die na de zomervakantie de cast van Kids with Attitude willen komen versterken, kunnen hun zoon of dochter via de website aanmelden voor een proefles, inschrijven of meer informatie opvragen. Kijk op kwamusicals.wordpress.com/inschrijven.