Ontwikkelaar Hoorne Vastgoed opent winkelgebied De Draai met feestelijke activiteiten

Partnerbijdrage
De nieuwe trots van De Draai: het winkelgebied met Vomar, dagwinkels en 31 woningen.
De nieuwe trots van De Draai: het winkelgebied met Vomar, dagwinkels en 31 woningen. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In het hart van de nieuwbouwwijk de Draai in Heerhugowaard ontwikkelde Hoorne Vastgoed 31 woningen, een Vomar-supermarkt en diverse dagwinkels. Samen vormt dit het nieuwe woon- en winkelgebied De Draai, dat woensdag 5 oktober feestelijk wordt geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur is er livemuziek en zijn er gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers. Kinderen kunnen zich laten schminken en genieten van limonade en popcorn.

In 2019 startte Hoorne Vastgoed de ontwikkeling van het markante appartementengebouw Draaiwaard. De lichte gevelsteen en de houtafwerking zorgen voor een echte luxe uitstraling. De 31 appartementen zijn onlangs opgeleverd en de opening van de Vomar en de dagwinkels maken De Draai compleet.

Opening Vomar

Aan de voorzijde van het gebouw is de Vomar Voordeelmarkt gevestigd. De winkel in De Draai is al de vierde vestiging van de populaire supermarkt in Heerhugowaard. Met 1.400 vierkante meter heeft deze Vomar een zeer compleet assortiment, waarbij de garanties van Vomar voorop staan; de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. De bewoners van De Draai kunnen daarmee voor hun dagelijkse boodschappen dicht bij huis terecht. Woensdag 5 oktober gaan de deuren van Vomar open vanaf 09.00 uur met eigen kortingen en festiviteiten, die terug te vinden zijn op vomar.nl.

Dagwinkels

Naast de Vomar is een aantal dagwinkels gevestigd in De Draai. Bakkerij Jos Rood en Jerry’s Kaaspaleis zorgen voor de versproducten, kapper CFH Coiffures geeft bezoekers een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs en voor de lekkere trek is Foodmaster de Draai aan het winkelaanbod toegevoegd.

Feestelijke opening

Samen met Hoorne Vastgoed zorgen de winkels woensdag 5 oktober vanaf 13.00 uur voor een feestelijke opening. Op vertoon van een kassabon van één van de winkels uit De Draai kunnen bezoekers gratis genieten van overheerlijke luxe koffie of thee bij de mobiele koffiecorner. Gastvrije hostessen trakteren de bezoekers op gevarieerde hapjes van de ondernemers en voor kinderen is er limonade, popcorn, haartjes vlechten en coole ballonnen. Gitarist Dick Raat en schminkster Kim maken het openingsfeest compleet. De winkeliers van De Draai begroeten je graag op 5 oktober.