Slagersfamilie Kater opent More than Meat in Middenwaard

Partnerbijdrage
Raymond en Naomi bij de gloednieuwe winkel More than Meat in Middenwaard.
Raymond en Naomi bij de gloednieuwe winkel More than Meat in Middenwaard. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - MEAT the family. Want ja, Keurslagerij John Kater is een echt familiebedrijf. John behaalde in 1993 zijn slagersdiploma en is sindsdien werkzaam geweest als slager. Nu is ook een nieuwe generatie Katers in het familiebedrijf gestapt en staat zelfs de allerjongste lichting te trappelen om later het stokje te kunnen overnemen.

In oktober 2018 ging een grote droom van John in vervulling: het openen van zijn eigen Keurslagerij John Kater aan het Raadhuisplein in het oude centrum van Heerhugowaard, zijn eigen woonplaats. Met de opening startte ook de samenwerking met zijn oudste dochter Diana, die hem vergezelde in het bedrijf. Jaren van veel plezier en toewijding maakten plaats voor nog meer dromen en plannen. Samen gaan Jphn en Diana nu een tweede winkel openen in winkelcentrum Middenwaard, genaamd More than Meat. Dé culinaire eetwinkel van Heerhugowaard, waar je niet alleen terecht kunt voor het beste vlees, maar ook voor heerlijke opties voor ontbijt, lunch, diner en de perfecte borrel.


John en dochter Diana, die hem als eerste van zijn kinderen vergezelde in het bedrijf. - (Foto: Aangeleverd)

Plakje worst

En zo heeft de familie Kater twee winkels waar zij hun hart, passie en liefde voor het vak in kunnen zetten. Ondertussen zijn ook zoon Raymond en dochter Naomi werkzaam in het bedrijf. En die volgende generatie? Zij genieten nu nog vooral van het plakje worst dat ze krijgen, maar kunnen niet wachten om ook te gaan werken in het bedrijf.

Winkels

Je vindt Keurslagerij John Kater in Verswaard aan het Raadhuisplein 20-26 in Heerhugowaard. Telefoon 072-5711962, johnkater.keurslager.nl

More than Meat opent woensdag 17 april de deuren en is te vinden in winkelcentrum Middenwaard, Middenwaard 1 in Heerhugowaard. Telefoon 072-2024040, morethanmeat.keurslager.nl.