More Than Meat, dé culinaire eetwinkel, feestelijk geopend

Partnerbijdrage
John Kater is trots op de nieuwste winkel More Than Meat.
John Kater is trots op de nieuwste winkel More Than Meat. (Foto: Fer Korver Fotografie)

HEERHUGOWAARD - Winkelcentrum Middenwaard is een gloednieuwe delicatessenzaak rijker! Slagersfamilie Kater opende daar woensdagochtend 17 april More Than Meat. Een winkel waar je, zoals de naam al aangeeft, terechtkunt voor het beste vlees en nog veel meer.

De slagersfamilie had van de opening van de nieuwe winkel een gezellig feestje gemaakt, waar voor jong en oud van alles te doen was. In de ochtend was er een tattoo-artist aanwezig die mooie plaatjes plakte en ‘s middags deelde een ballonartiest de prachtigste balloncreaties uit aan de kinderen. De eerste klanten profiteerden bovendien van een aantal spectaculaire openingsaanbiedingen. Ook de komende dagen strooit More Than Meat nog met mooie acties, zie ook de advertentie op deze pagina.

Culinaire eetwinkel

More than Meat is een ware verrijking van winkelcentrum Middenwaard, die zich profileert als dé culinaire eetwinkel van Heerhugowaard, waar je niet alleen terecht kunt voor het beste kwaliteitsvlees, maar ook voor heerlijke opties voor ontbijt, lunch, diner en de perfecte borrel. Maak kennis met de allerbeste kwaliteit vlees. Zo is er vrijdag 19 april een demonstratie van Novillo rundvlees, afkomstig van de pampa’s van Uruguay, en zaterdag staat de originele parmaham centraal.

Nieuwsgierig geworden? More than Meat is te vinden in winkelcentrum Middenwaard, Middenwaard 1 in Heerhugowaard. Telefoon 072-2024040. Kijk ook eens op morethanmeat.keurslager.nl.