Yoga, muziek en mindfullness bij Cool kunst en cultuur

Uit
Zangeres en harpiste Iris Kroes (l), yogini Yvonne de Hoop en gitarist Jan Kuiper verzorgen een bijzondere ochtend in Cool.
Zangeres en harpiste Iris Kroes (l), yogini Yvonne de Hoop en gitarist Jan Kuiper verzorgen een bijzondere ochtend in Cool. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Gitarist Jan Kuiper en yogini Yvonne de Hoop presenteren samen met The Voice of Holland-winnares Iris Kroes een ochtend met de mooiste love songs en mantra’s in Cool kunst en cultuur. Zondag 13 februari nemen ze je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek óf een combinatie van beide. Na de voorstelling loop je helemaal zen de theaterzaal uit!

Iris Kroes: nuchtere Friezin

Iris Kroes zingt al sinds zij kon praten en speelt al ruim vijftien jaar harp. Grote bekendheid verwierf ze in 2012 met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland, de talentenjacht die zij wist te winnen. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van de 27-jarige Iris. “Ik ben maar gewoon Iris uit Friesland”, benadrukt ze. “Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven. Muziek is alles voor me, ik ga er helemaal in op. Dat zal altijd zo blijven.”

Meer informatie & tickets

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van tickets op www.coolkunstencultuur.nl/theater.