Yoga Heerhugowaard (en omgeving): Dit zijn de beste yogastudio’s

Algemeen
Hier vind je de beste yogastudio's van Heerhugowaard tot Oudkarspel!
Hier vind je de beste yogastudio's van Heerhugowaard tot Oudkarspel! (Foto: Unsplash)

HEERHUGOWAARD - Yoga is een goede manier om lichaam en geest in balans te brengen en te ontspannen. Ben je op zoek naar de juiste plek om te starten met yoga of je meer te verdiepen? In dit artikel vind je een overzicht van de beste plekken voor yoga Heerhugowaard.

Yoga Heerhugowaard

Yoga Studio Energyflow | Heerhugowaard

Yoga lessen worden naast de basis, het conditie verbeterende en zelfbewuster wordende aspect, als fijn en ontspannend beleefd. De ruime Energyflow yoga Heerhugowaard heeft voldoende ruimte om vrij te bewegen en iedereen is welkom. Het adres van Yoga Studio Energyflow is W.M. Dudokweg 54, Heerhugowaard.

Dru Yoga | Heerhugowaard

Ben je op zoek naar rust, ontspanning en meer energie? Dan ben je bij Dru Yoga Heerhugowaard aan het juiste adres. Dru Yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga en ook geschikt als je lichamelijke klachten hebt. Dus ook met bijvoorbeeld rugklachten, burn-out of herstellend van ziekte kun je meedoen met de lessen hier. Het adres van Dru Yoga is Stationsplein 99, unit 239, Heerhugowaard.

Yogazolder | Heerhugowaard

Het beoefenen van yoga Heerhugowaard is een mooie aanvulling of manier van leven, in de hectiek en stress van alle dag. De lessen bij de Yogazolder zijn afwisselend, dynamisch en met soms meditatieve aspecten erin. je kunt hier onder andere les volgen in hathayoga, zwangerschapsyoga, yoga na de bevalling, babymassage, ademtherapie, yoga nidra en restorative yoga. Het adres van Yogazolder is Middenweg 112, Heerhugowaard.

Droomstudio | Heerhugowaard

Bij Droomstudio yoga Heerhugowaard kun je volwassenyoga volgen. In deze yogalessen wordt er in zevendelige cycli gewerkt aan de yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama), (innerlijke) kracht, balans, coördinatie, conditie en meditatie. Fysiek bewustzijn, ademhalingstechnieken en het spirituele element worden met elkaar vervlochten. Het adres van Droomstudio is W.M. Dudokweg 48, Heerhugowaard.

SanRay Yoga | Heerhugowaard

Er worden verschillende vormen van yoga aangeboden bij SanRay Yoga Heerhugowaard. Onder andere Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga & Mindfulness, Stress relief Yoga en Diverse workshops worden hier aangeboden. Het adres van SanRay Yoga is Stationsplein 99, unit 254, Heerhugowaard.

Tekst gaat door onder de foto.

Yoga uitoefenen kan altijd en overal.
Yoga uitoefenen kan altijd en overal.

Balance Your Day | Heerhugowaard

Bij Studio Balance Your Day ben je welkom om tijd voor jezelf te maken. Want goed voor jezelf zorgen is de basis voor meer balans in je leven. Er is een goed aanbod van yogalessen, selfcare specials en retreats: allemaal gericht op ontspanning en bewustwording. Het adres van Balance Your Day is Buys Ballotstraat 1A, Heerhugowaard.

Yoga Oudkarspel

 Yoga Bij Laura | Oudkarspel

Yoga Bij Laura: je kunt hier Critical Alignment yoga volgen. Dit vermindert lichamelijke klachten of lost ze zelfs op. Het helpt om stress te verminderen en je houding te verbeteren. Je ontwikkelt meer beweeglijkheid en hierdoor creëer je meer ruimte in lichaam en geest waardoor vaste patronen en gewoontes, zoals het vastzetten van spanning in je lichaam, kunnen worden doorbroken. Het adres van Yoga Bij Laura is Dorpsstraat 850, Oudkarspel.

Yoga Langedijk | Oudkarspel

Yoga Langedijk biedt twee verschillende vormen aan: Hatha Yoga en Vinyasa Yoga. Hatha Yoga bevat langer aangehouden houdingen en richt zich op lichaamsbewustzijn, ontspanning en innerlijke rust. Bij Vinyasa Yoga worden de houdingen snel opgevolgd en is de ademhaling leidend, waardoor je een flow ervaart en intensievere en krachtigere oefeningen doet. De oefeningen zijn geschikt voor actieve jongeren, mannen en vrouwen. het adres van Yoga Langedijk is Beurtschipper 6, Oudkarspel.

Yoga Noord-Scharwoude

FlexYourMind Yoga | Noord-Scharwoude

FlexYourMind is een plek waar je op een no-nonsense manier yoga Heerhugowaard kunt beoefenen. Met Hollandse nuchterheid en een vleugje India (waar de yoga ontstaan) werk je aan jouw flexibiliteit. De ongedwongen sfeer bij Flex Your Mind zorgt er voor dat iedereen zich relaxt en gezien voelt. Het adres van FlexYourMind Yoga is Kokkel 18a, Noord-Scharwoude.

Power yoga Heerhugowaard

AS Family Fitness | Heerhugowaard

Werken aan je flexibiliteit, kracht en balans? Denk dan eens aan pilates of yoga in Heerhugowaard bij pilates- en yogaschool A.S. Family Fitness Center. De ervaren instructeurs staan de hele week voor je klaar. De lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht niveau of ervaring, en geven jou de nodige inspanning én ontspanning. Het adres van AS Family Fitness is W.M. Dudokweg 20, Heerhugowaard.