Kermis Venhuizen 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
Oud-Hollands vermaak tijdens de kermis in Venhuizen.
Oud-Hollands vermaak tijdens de kermis in Venhuizen. (Foto: Shutterstock)

VENHUIZEN - De kermis is vanaf zaterdag 18 mei 2024 weer terug in Venhuizen! In het dorp worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Venhuizen 2024.

Kermis Venhuizen 2024

Van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 mei 2024 is het weer tijd voor kermis Venhuizen! De jaarlijkse kermis in Venhuizen vindt dit jaar plaats in het pinksterweekend en belooft vier dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp, vooral de Tuinstraat en het Kerkplein worden weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis Venhuizen is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van spannende attracties of liever geniet van een suikerspin, de kermis in Venhuizen is voor iedereen!

Kermis Venhuizen openingstijden

De kermis in Venhuizen is geopend van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 mei. De openingstijden van kermis Venhuizen zijn als volgt:

  • 18 mei | 13.30 tot 01.00 uur
  • 19 mei | 13.30 tot 00.00 uur
  • 20 mei | 13.30 tot 00.00 uur
  • 21 mei | 10.00 tot 00.00 uur

Harddraverij Venhuizen 2024

Op dinsdag 21 mei, ook wel 3e Pinksterdag genoemd, vindt de traditionele Harddraverij van Venhuizen 2024 weer plaats. Het is de dag dat ’s middags de Kortebaanharddraverij weer gehouden wordt en ’s morgens vele gezinnen genieten van de kermis en een gevarieerd kinderprogramma. Kom jij ook weer staan langs de baan op het Twijver?

Hier vind je alle informatie.

Kermis Venhuizen attracties

De kermis in Venhuizen biedt een breed scala aan attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Voor de durfals zijn er de leuke attracties zoals de Zweefmolen en de Party. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, zijn er de klassieke draaimolens en de rupsbanen.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en hotdogs. Kortom, er is voor ieder wat wils op de Kermis Venhuizen!


Kermis Venhuizen 2024 programma

Café De Roode Leeuw in Venhuizen heeft een uitgebreid programma samengesteld voor de kermis dit jaar. Hier lees je meer informatie en hieronder check je de line-up van Kermis Venhuizen 2024:


Het programma van Kermis Venhuizen 2024. Afbeelding: Café De Roode Leeuw

Naast dit programma van de kermis is er ook op 1e Pinksterdag, zondag 19 mei, weer een Borrel van de (L)eeuw bij Café De Roode Leeuw. Je kunt op deze dag een vat bier sponsoren. De voorgaande twee jaren zijn er meer dan 50 vaten gesponsord. Ook geldt dan de actie 2 halen = 1 betalen! Lees hier alle informatie.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda