BoekClub Rode Peper van start

Cultuur
Vrouwen die houden van lezen en daarover willen praten kunnen zich aansluiten bij BoekClub Rode Peper.
Vrouwen die houden van lezen en daarover willen praten kunnen zich aansluiten bij BoekClub Rode Peper. (Foto: Joel Muniz via Unsplash)

EDAM - BoekClub Rode Peper is een club vrouwen die eenmaal in de vijf á zes weken in hartje Edam samenkomen op de zondagmiddag om maatschappelijke, filosofische, psychologische, wetenschappelijke of spirituele boeken met elkaar te bespreken. Vrouwen die interesse hebben en womenempowerment willen uitdragen zijn zondag 11 februari van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij het sfeervolle Damhotel.

We kunnen veel leren door het lezen van boeken. Maar nog interessanter is het om boeken met elkaar te bespreken want dan wordt onze belevingswereld nog veel ruimer en bewuster. Dit gebeurt bij BoekClub Rode Peper. Met nieuwsgierigheid en leergierigheid proberen leden in een kleine groep de wereld te doorgronden en maatschappelijk betrokken te zijn. Juist de boekenclub is een manier om jezelf en de omgeving te verrijken, door een diepere blik en meer bewustzijn, waardoor je wijzer en maatschappelijk positief kunt handelen en daardoor bijdraagt aan een betere wereld.

Vrouwen die willen kennismaken kunnen contact opnemen via boekclubrodepeper@gmail.com of 0651315970. Zie ook www.boekclubrodepeper.design.blog voor meer informatie.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda