Gevarieerd sporten doe je bij Multisport Enkhuizen.
Gevarieerd sporten doe je bij Multisport Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

Ervaar Multisport(dag) Enkhuizen

Algemeen

ENKHUIZEN - Vind je het leuk om sportief bezig te zijn en ben je een echte allrounder? Bij Multisport Enkhuizen beleef je sport en spel op een plezierige manier. Vrijblijvend een proefles volgen is mogelijk op de dinsdag of donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur, of woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur bij het korfbalveld op sportpark Immerhorn. Zondag 25 september wordt tevens wederom de Multisportdag georganiseerd.

Rosalyn Schenk, eigenaar Multisport, vertelt: “Tijdens mijn opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding kwam ik erachter dat veel volwassenen het leuk vinden om teamsporten te beoefenen, op hun eigen niveau. Multisport biedt een mix van diverse bekende én nieuwe sporten. Van trefbal, hockey en slagbal tot spikebal en beachvolleybal. Ook is er iedere zaterdag de mogelijkheid om een potje padel te spelen. Hiervoor huren we een baan bij de tennisvereniging.”

Flexibel abonnement

Multisport is er voor alle volwassenen die willen sporten met plezier. “We vinden het belangrijk dat je sport wanneer het je uitkomt en wanneer je zin hebt”, vervolgt Rosalyn. “Daarom hebben we diverse abonnementen, waardoor deelname aan Multisport heel flexibel is. In de zomermaanden liggen veel competities stil. Als je dan toch lekker actief wil blijven, kun je ook alleen in die periode meedoen aan Multisport. Met onze rittenkaarten betaal je alleen voor de lessen waarbij je aanwezig bent.”

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om vrijblijvend een proefles te volgen? Je bent van harte welkom op dinsdag- of donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur of woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur bij het korfbalveld op sportpark Immerhorn. Meer informatie over de proefles vind je op www.multisportenkhuizen.nl of bel/app naar 06571087881.

Multisportdag

Jezelf alvast aanmelden voor de Multisportdag is ook mogelijk. Deze zal plaatsvinden op zondag 25 september. Tijdens dit evenement worden er vier verschillende sporten uitgeoefend; frisbee, korfbal, rugyby en slagbal. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om mee te doen. De wedstrijden van het toernooi worden gespeeld op het kunstgrasveld van DTS Enkhuizen. Maak met je vrienden, familie of collega’s een gemixt team van 2 heren en 2 dames en doe mee! 

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen 30,- euro per team. Bij het inschrijven van een team bepaal je of je in niveau 1 of 2 wilt spelen. In niveau 1 ben je een recreatieve sporter en niveau 2 is voor de fanatieke sporters. Ben je enthousiast geworden? Inschrijven kan via www.multisportenkhuizen.nl onder het kopje toernooien en evenementen.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Enkhuizen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Op weg naar een rookvrije generatie, dus ook zonder ‘vapen’ Algemeen 6 dec, 14:15
Afbeelding
A-team Oranje krijgt steeds meer kleur tijdens WK Qatar Oranje 6 dec, 13:08
Afbeelding
Orion capsule landt op Aarde Algemeen 6 dec, 12:00
Afbeelding
Overleden kinderen herdenken tijdens wereldlichtjesdag Algemeen 6 dec, 08:35
Afbeelding
Sanering speelterrein Flosbeugel Enkhuizen Algemeen 5 dec, 15:35
Afbeelding
Fietser gewond in Enkhuizen 112-nieuws 5 dec, 15:26
Afbeelding
Kluisjescontroles middelbare scholen Enkhuizen en Stede Broec Algemeen 5 dec, 12:05
Afbeelding
Drie verlichte boerderijroutes in Westfriesland van 16 t/m 18 december Algemeen 5 dec, 09:59
Afbeelding
Tentoonstelling historische kunstenaarsdorpen Algemeen 5 dec, 08:37
Afbeelding
Drystack profiteert nog steeds van winst OVNH: ‘Zelfs vanuit Australië was er interesse’ Algemeen 2 dec, 16:10
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 15:59
Afbeelding
Stichting Kindgericht Werken: ‘de armoede en eenzaamheid tegengaan’ Algemeen 1 dec, 08:12
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief