Ervaar Multisport(dag) Enkhuizen

Algemeen
Gevarieerd sporten doe je bij Multisport Enkhuizen.
Gevarieerd sporten doe je bij Multisport Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Vind je het leuk om sportief bezig te zijn en ben je een echte allrounder? Bij Multisport Enkhuizen beleef je sport en spel op een plezierige manier. Vrijblijvend een proefles volgen is mogelijk op de dinsdag of donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur, of woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur bij het korfbalveld op sportpark Immerhorn. Zondag 25 september wordt tevens wederom de Multisportdag georganiseerd.

Rosalyn Schenk, eigenaar Multisport, vertelt: “Tijdens mijn opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding kwam ik erachter dat veel volwassenen het leuk vinden om teamsporten te beoefenen, op hun eigen niveau. Multisport biedt een mix van diverse bekende én nieuwe sporten. Van trefbal, hockey en slagbal tot spikebal en beachvolleybal. Ook is er iedere zaterdag de mogelijkheid om een potje padel te spelen. Hiervoor huren we een baan bij de tennisvereniging.”

Flexibel abonnement

Multisport is er voor alle volwassenen die willen sporten met plezier. “We vinden het belangrijk dat je sport wanneer het je uitkomt en wanneer je zin hebt”, vervolgt Rosalyn. “Daarom hebben we diverse abonnementen, waardoor deelname aan Multisport heel flexibel is. In de zomermaanden liggen veel competities stil. Als je dan toch lekker actief wil blijven, kun je ook alleen in die periode meedoen aan Multisport. Met onze rittenkaarten betaal je alleen voor de lessen waarbij je aanwezig bent.”

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om vrijblijvend een proefles te volgen? Je bent van harte welkom op dinsdag- of donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur of woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur bij het korfbalveld op sportpark Immerhorn. Meer informatie over de proefles vind je op www.multisportenkhuizen.nl of bel/app naar 06571087881.

Multisportdag

Jezelf alvast aanmelden voor de Multisportdag is ook mogelijk. Deze zal plaatsvinden op zondag 25 september. Tijdens dit evenement worden er vier verschillende sporten uitgeoefend; frisbee, korfbal, rugyby en slagbal. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om mee te doen. De wedstrijden van het toernooi worden gespeeld op het kunstgrasveld van DTS Enkhuizen. Maak met je vrienden, familie of collega’s een gemixt team van 2 heren en 2 dames en doe mee! 

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen 30,- euro per team. Bij het inschrijven van een team bepaal je of je in niveau 1 of 2 wilt spelen. In niveau 1 ben je een recreatieve sporter en niveau 2 is voor de fanatieke sporters. Ben je enthousiast geworden? Inschrijven kan via www.multisportenkhuizen.nl onder het kopje toernooien en evenementen.