Open dag én rommelmarkt bij Kwakershof

Algemeen
Belangstellenden zijn 22 april welkom bij de rommelmarkt én open dag van Woongemeenschap Kwakershof.
Belangstellenden zijn 22 april welkom bij de rommelmarkt én open dag van Woongemeenschap Kwakershof. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Woongemeenschap ‘Kwakershof’ in Enkhuizen houdt 22 april voor de zesentwintigste keer een rommelmarkt én open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 10:00 en 13:00 uur.

De rommelmarkt is weer rijk aan boeken, platen, cd’s, puzzels, kinderspeelgoed, kleding en veel andere prullaria en curiosa. Er is voor iedere bezoeker gratis een kopje koffie of thee. Daarnaast is er ook vers gebakken appelgebak verkrijgbaar. Bezoekers/belangstellenden kunnen vrijblijvend kennismaken met de bewoners en faciliteiten van Kwakershof. Ook zijn er enkele appartementen te bezichtigen zodat men een indruk krijgt van wonen in woongemeenschap Kwakershof.

Aspirant-leden

Appartementen die vrijkomen worden verhuurd via wooncorporatie Welwonen aan aspirant-leden tussen 55 en 70 jaar. Inschrijven als aspirant-lid verloopt via de woongemeenschap. Eenmaal lid, dan kunnen aspirant-leden desgewenst deelnemen aan de wekelijkse activiteiten. Denk aan happy hour op zaterdag, biljarten, klaverjassen en sjoelen. Ook zijn ze welkom op de jaarlijkse barbecue. Een mooie manier om elkaar te leren kennen.

Uniek wonen

De bewoners van Kwakershof hebben een eigen woning. Het is net als wonen in een straat, mensen kennen elkaar en zijn betrokken. Wat Kwakershof als extra heeft zijn de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen voor alle bewoners. Bijvoorbeeld de groene binnentuin waar u kunt genieten van fluitende vogels, visjes in de vijver en het is goed vertoeven in de tuin met een boek of puzzel of voor een praatje. Verder is er ook een gezellige recreatiezaal met bar en biljart, een hobbyruimte en fietsenberging.

Ga voor meer informatie naar de website: www.kwakershof.nl.