Cheque RAI voor WensenAmbulance Noord-Holland

Nieuws
Een cheque van 14.250 mensen voor WensenAmbulance Noord-Holland.
Een cheque van 14.250 mensen voor WensenAmbulance Noord-Holland. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Niels Klarenbeek - verantwoordelijk RAI manager van de Metstrade (een wereldwijde beurs voor scheepsbenodigdheden) - heeft donderdag 21 december een cheque van € 14.250 overhandigd aan Rob Kool van de WensenAmbulance Noord-Holland. Rodi Media is partner van WensenAmbulance die laatste wensen mogelijk maakt van mensen die spoedig overlijden.

Aanleiding was een tragisch situatie van een medewerkster van de RAI die eind december 2022 na een slopende ziekte nog één wens had; een geregistreerd partnerschap aan gaan met haar partner en tevens collega. De WensenAmbulance Noord-Holland heeft hierin ondersteuning mogen bieden. Dit en het overlijden van de collega hebben diepe indruk gemaakt op de collega’s en binnen de RAI is unaniem besloten dat de opbrengst van de jaarlijkse Dame Award, een prestigieuze verkiezing van het meest innoverende product van de Metstrade, ten goede komt aan WensenAmbulance Noord-Holland. 

In zijn dankwoord benadrukte Rob Kool nog eens het belang van donaties en sponsoring. Afgelopen jaar zijn ruim 400 wensaanvragen verwerkt met 140 vrijwilligers zonder één cent overheidssubsidie.