Koffiedrinken in gebouw Pampus

Uitgaan
Elke laatste donderdag van de maand organiseert Seniorenraad Stede Broec een bijeenkomst om gezamenlijk koffie te drinken bij Pampus.
Elke laatste donderdag van de maand organiseert Seniorenraad Stede Broec een bijeenkomst om gezamenlijk koffie te drinken bij Pampus. (Foto: archief)

BOVENKARSPEL - De Seniorenraad Stede Broec organiseert elke laatste donderdag van de maand een inloopmiddag voor senioren. We nodigen steeds iemand uit, die iets kan vertellen over gezond en vitaal ouder worden.

Dit keer heeft de Seniorenraad Stede Broec Corien Dekker van de Omring uitgenodigd om iets te vertellen over haar werk als zorgconsulent. Belangstellenden zijn donderdag 30 november welkom in gebouw Pampus aan de Zuiderdijk 3 (bij de Overhaal), te Bovenkarspel. De inloop is vanaf 13.30 uur. De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De koffie/thee is gratis, van tevoren aanmelden is niet nodig. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Ria Smit - Kaagman via 0228 - 525607 of met Inge van Basten - Winkler, via 0228-515283.