Maak kennis met bridge via ‘Kwikbridge’

Uitgaan
Kom naar de kennismakingsmiddag en ontdek hoe leuk bridgen kan zijn.
Kom naar de kennismakingsmiddag en ontdek hoe leuk bridgen kan zijn. (Foto: Pixabay)

ENKHUIZEN - Wil je leren kennismaken met het bridgen, dan is daar nu de gelegenheid voor op zaterdag 2 december in de Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 in Enkhuizen om 13.30 uur, alwaar de Enkhuizer Bridgeclub een kennismakingsmiddag organiseert. Bridgedocent Gerrit Harkema legt je in twintig minuten de basis uit en daarna kan er Kwikbridge gespeeld worden.

Deelnemers zitten aan tafel met vier personen en spelen het spel. Leden van de club begeleiden deze middag en als het vuur voor bridge is aangestoken is het mogelijk om je direct aan te melden voor de cursus die op 16 januari start onder leiding van
Gerrit Harkema. Bij deze aanmelding ontvang je tevens 5,- euro korting op het lesgeld.

Aanmelden

De kosten voor deze middag zijn 12,50 euro, inclusief een boekje met een spel kaarten én een kopje koffie of thee. Aanmelden voor 27 november kan door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer: NL70RABO0317335944 t.n.v. De Enkhuizer Bridgeclub.

Informatie

Neem voor vragen contact op met Anneke Nootebos, mailadres; a.c.nootebos@hetnet.nl, telefoonnummer: 0228-514257. Meer info, zie: www.enkhuizerbridgeclub.nl.