Fotolijstje knutselen voor Moederdag bij Streekhof

Uitgaan
Kinderen kunnen een fotolijstje knutselen voor Moederdag.
Kinderen kunnen een fotolijstje knutselen voor Moederdag. (Foto: Adobe Stock)

BOVENKARSPEL - Winkelcentrum Streekhof organiseert zaterdag 11 mei, een dag voor Moederdag, een leuke knutselactiviteit op het centrale plein, speciaal bedoelt voor kinderen.

Onder begeleiding van een tweetal hostesses mogen de kinderen aanschuiven bij één van de knutseltafels. Ze kunnen een mooi fotolijstje voor Moederdag maken. Op de knutseltafels liggen allerhande materialen. Plaksteentjes, stofjes, strikjes etc. etc. De kids worden even beziggehouden, zodat de ouders ongestoord de boodschappen kunnen doen.

Fotoshoot 

In het geknutselde fotolijstje hoort natuurlijk een mooie foto. Deze kun je direct laten maken bij de fotobooth. De vriendelijke fotograaf maakt een leuke foto met een mooie achtergrond op een greenscreen die je zelf mag kiezen. Bij de green screen kun je een foto laten maken voor een groen scherm met of zonder attributen. Daarna wordt de foto gemonteerd in een nader te bepalen unieke achtergrond zoals bijvoorbeeld in een luchtballon, op een tropisch strand of bekende wereldstad. De foto wordt direct uitgeprint en kan zo in het zelf gemaakte fotolijstje. De foto is voorzien van het Streekhof logo.

Informatie

Onze speciale Moederdag muzikanten lopen door de wandelgangen en trakteren de moeders en iedereen die het wil horen op de mooiste liedjes over de liefde en de moeders. The Great Borrelnootjes en Tommy and James wisselen elkaar af zodat er continu muziek te horen is in de wandelgangen van Streekhof. Alle activiteiten voor Moederdag vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. 

Ga voor meer informatie over het winkelcentrum naar de website: www.streekhof.nl.