Bijeenkomst Alzheimer Café over dementie

Zorg
Alzheimer Café Enkhuizen houdt een bijeenkomst op dinsdag 28 november.
Alzheimer Café Enkhuizen houdt een bijeenkomst op dinsdag 28 november. (Foto: Adobe Stock)

ENKHUIZEN - Het Alzheimer Café Enkhuizen verwelkomt dinsdag 28 november Frans Anthonisse, voorlichter bij de Veiligheidsregio Noord Holland Noord, voor een informatieve avond over veiligheid en dementie.

Tijdens deze bijeenkomst zal Frans Anthonisse in gesprek gaan met gespreksleider Jos Lankreijer. Het hoofdthema van de avond zal brandveiligheid zijn, waarbij aandacht wordt besteed aan situaties die het onveilig kunnen maken voor mensen met dementie.

Onderwerpen

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: specifieke situaties die een risico vormen, zelfpreventie: Wat kunnen we doen om potentiële gevaren te voorkomen? De avond biedt niet alleen waardevolle informatie voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar is ook relevant voor professionals in de gezondheidszorg en iedereen die betrokken is bij de zorg voor personen met dementie. 

Informatie

Tevens biedt de avond de gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. We zien u graag op dinsdag 28 november. Start is om 19:30 uur, inloop om 19.00 uur. Locatie: Herfstzon, ingang aan de kant van Kwakerspad. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie, zie: www.alzheimernederland.nl.