Volg Racende gastreporter Inge met ‘Grand Prix koorts’ verhalen

Grand Prix Zandvoort
Inge Lever, gastreporter voor Haarlems Nieuwsblad
Inge Lever, gastreporter voor Haarlems Nieuwsblad (Foto: aangeleverd)

ZANDVOORT - Wie kan de de sfeer in het Zandvoortse beter omschrijven dan een echte Zandvoortse. Inge Lever, Zandvoortse in hart en nieren, racet in haar scootmobiel heel het dorp door om alles en iedereen aan de tand te voelen. gewapend met pen en papier scheurt ze door het dorp voor leuke korte gesprekjes. Maar waar begin je dan?

‘’In mijn ogen bij een begin. En voor mij is dat begin dan bij Bernie’s Beach Club. Je kunt er lang en breed over debatteren maar zonder deze man (en dan vooral zijn euries, die hij erin gestoken heeft), was er waarschijnlijk geen Grand Prix geweest in mijn Zandje. 

Dus ik met gierende banden naar Bernies, op zoek naar, ja naar wat eigenlijk? Ach ik zou wel zien. In ieder geval een verhaal, het verhaal van Bernie’s. Bij deze club werd ik vriendelijk ontvangen.  Na even wachten (kan natuurlijk niet verwachten dat iedereen alles laat vallen op het moment dat mijn simpele ikje arriveert en meteen mij te woord staat) werd ik voorgesteld aan de bedrijfsleider Maarten.” 


Dat wordt feesten bij Bernie’s (Foto: Inge Lever)

Geen Zandvoorter, maar woonachtig in Haarlem. Hij en zijn team hebben ontzettend veel zin in het komende Grand Prix weekend in Zandvoort. Er is een speciaal gevarieerd programma in elkaar gezet voor deze drie dagen. Echt voor ieder wat wils, van een luxere Haute Cuisine avond, tot een heuse Beach Pool After party, die opgeluisterd zal worden door de alom bekende DJ Afro Jack. 

Op vrijdag is er het ‘walk in’ diner. Een luxe 10 gangen diner op sterren niveau, de catering wordt nl. verzorgd door de Karel V keukenbrigade. Natuurlijk omlijst met een aangenaam muziekje. Voor alle avonden zijn nog kaarten beschikbaar en te bestellen op hun website, maar wees snel want vol is vol. Op zaterdag zal er een ongedwongen BBQ party plaats vinden, wederom met muzikale omlijsting. De catering wordt verzorgd door Stoop uit Haarlem. 

Toverwoorden die avond zijn: Relax en ongedwongenheid. Tja en dan zondag, dat moet toch echt de klapperrrrrr van het feest bij Bernie’s worden. De Grand Prix Beach Pool After Party, met wederom een BBQ en een fantastisch optreden van DJ Afro Jack. Als Max die dag heeft gewonnen verwacht ik dat het een feestje wordt om nooit te vergeten. Alle avonden beginnen de feesten om 18.00 uur en zullen tot een uurtje of 23.00 duren. 

Wil je ook op de hoogte blijven van de Formule 1 koorts in Zandvoort? Houd dan deze blogs in de gaten van onze racende reporter Inge Lever.


Iedereen doet mee! (Foto: Inge Lever)

Inge op Youtube: Ze is te zien vanaf 2.29 minuten.


Er zijn nog enkele kaarten te koop voor alle events.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding