Haarlem loopt warm voor Honkbalweek; het aftellen is begonnen

Nieuws
Het toernooi wordt gespeeld van 12 tot en met 19 juli in het Pim Mulierstadion in Haarlem.
Het toernooi wordt gespeeld van 12 tot en met 19 juli in het Pim Mulierstadion in Haarlem. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het Nederlandse honk- en softbalseizoen, voor menig honkbalfan hét moment van het jaar, staat op het punt van beginnen. Dat betekent ook, dat de 31e editie van de Haarlemse Honkbalweek weer een stap dichterbij is. Het aftellen is begonnen.

Het toernooi wordt gespeeld van 12 tot en met 19 juli in het Pim Mulierstadion in Haarlem. Dit prestigieuze evenement trekt zes landenteams aan, die strijden om de felbegeerde eerste prijs. 

De Honkbalweek staat bekend als het bekendste invitatietoernooi ter wereld en biedt een podium voor vernieuwing op het gebied van de honkbalsport, deelnemers en de beleving van het toernooi. Team USA is een van de prominente genodigden. De Amerikanen komen deze editie met een iets jongere ploeg naar Haarlem dan tijdens de vorige editie.

De kaartverkoop voor de Honkbalweek verloopt voorspoedig. Vooral voor de eerste wedstrijddagen zijn al veel plaatsen in het stadion bezet. Het is nog mogelijk om een passe-partout te kopen voor het gehele evenement. Ook zijn er combi-tickets voor de play-offs beschikbaar in de ticketshop. 

Nu het wedstrijdschema bekend is, kun je ook per wedstrijddag een ticket kopen. In 2024 zijn alle plekken in het stadion voorzien van een stoelnummer. Koop je een dagkaart voor een bepaalde stoel, dan is deze de hele dag voor jou.

Elke dag worden er twee of drie wedstrijden gespeeld. Het volledige programma wordt op de officiële website bekendgemaakt.

Zes landen nemen deel aan dit prestigieuze toernooi: Team Kingdom of the Netherlands, Team USA, Team Japan, Team Chinese Taipei, Team Spain en Team Italy.

Meer informatie: 

www.honkbalweek.nl