De Schuur opent theaterseizoen met feestelijk openingsweekend

Uit
Scala – Krisztina de Châtel.
Scala – Krisztina de Châtel. (Foto: Sjoerd Derine)

HAARLEM - Donderdag 8 tot en met zondag 11 september viert de Schuur een lang weekend de opening van het nieuwe theaterseizoen. Het theater heeft vier dagen lang een gevarieerd programma in petto.

Op donderdag 8 september helpt het programmateam van de Schuur bezoekers graag bij het maken van een keuze uit het bomvolle programma.

’s Middags kun je speeddaten met een programmeur tijdens Laat je (ver)leiden Live. In 15 minuten helpt een programmeur je bij het samenstellen van een persoonlijke top-3 voorstellingen. Deelname is gratis.

’s Avonds geven de programmeurs een vooruitblik op het programma van de komende maanden in de culturele talkshow Schuur Magazine Live. Naast gesprekken met makers, zijn er mini-previews en snijden we actuele en maatschappelijke thema’s aan. Toegang is gratis, wel reserveren.

Loading Dock Sessions en Doorgedraaid

Vanaf het (na)zomerse buitenpodium stellen Mike van Wetten en Nita Kersten op vrijdag vernieuwende muzikanten, spoken word artiesten en storytellers uit het land en eigen stad Haarlem voor aan het publiek. Dit keer te gast o.a. Geoffrey van der Ven, Mirna Ligthart, Dawlat Derwas over het project “Verborgen Verhalen”, en de band Future Husband. Kaarten kosten € 6 en zijn verkrijgbaar via www.schuur.nl

Open Podium Haarlem

De zaterdag staat in het teken van het (nog) onontdekte talent. Schuur, Stadsschouwburg / Philharmonie en Patronaat organiseren deze dag hét Open Podium van Haarlem. Een dag lang de beste en verrassendste optredens van lokale artiesten die iedere Haarlemmer zou moeten kennen! De toegang voor Open Podium is gratis.

Familie Openingsfeest

Op de zondag zet de Schuur de deuren weer wagenwijd open voor de jongste bezoekers. Er zijn theatervoorstellingen, jeugdfilms, acts, het rad van Fortuin met mooie prijzen, Artistic Crêpes foodstand en activiteiten voor jong en oud, deels betaald, deels gratis. De dag wordt afgesloten met een kids Disco! Bekijk het complete programma op www.schuur.nl.

Afbeelding
Kom zondag met het gezin naar de Toneelschuur.
Afbeelding