Inloopbijeenkomst Groene Kralen centrum

Politiek
De Groene kraal aan de westkant kan er zo uit komen te zien.
De Groene kraal aan de westkant kan er zo uit komen te zien. (Foto: gemeente Haarlemmermeer)

BADHOEVEDORP - De ontwerpen met speeltoestellen en Free Run Parcours zijn bijna klaar. De gemeente Haarlemmermeer wil weten wat bewoners ervan vinden en organiseert woensdag 20 april een inloopbijeenkomst over de 2 Groene Kralen in Badhoevedorp centrum.

De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur in het Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, op de eerste verdieping (tegenover de bibliotheek).

Veel groen

De Groene Kralen Centrum West en Oost worden plekken met veel groen, waar ruimte is voor jong en oud om elkaar te ontmoeten, te sporten of te spelen. Op woensdag 9 februari was op de Facebookpagina van Badhoevedorp in Ontwikkeling een onlinebijeenkomst over de 2 Groene Kralen in het Centrum. Daar vertelde de gemeente over de Groene Kraal Centrum West, op de hoek van de Kamerlingh Onneslaan en de gebouwen van de Zuiderbogen aan de Franklinstraat en over de Groene Kraal Centrum Oost. Deze ligt op de hoek van de Pa Verkuijllaan met de Arendstraat.

Speelplek

Bij de Groene Kraal West is ruimte voor een ‘Urban speelplek’ of beweegtoestellen voor 12 jaar en ouder. De meeste stemmen gingen naar een ‘Free Run Parcours’. Bij de Groene Kraal Oost is ruimte voor een speelplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. De wensen van dorpsbewoners die op 9 februari werden besproken zijn zo goed als mogelijk mee genomen in de ontwerpen.

Wie woensdagavond 20 april niet naar het dorpshuis kan komen, kan contact opnemen met omgevingsmanager Like van Hulten via: 0900-1852, 06-4328 6610 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp ‘inloopbijeenkomst Groene Kralen Badhoevedorp’. Of kom op 20 april naar de markt aan de Sloterweg. Daar is Like tussen 10.00 en 12.00 uur.