De beste ijssalons in Heemskerk!

Nieuws
De beste ijssalons in Heemskerk.
De beste ijssalons in Heemskerk. (Foto: Jéshoots via Pexels)

HEEMSKERK – Nu de zomer in volle gang is, is er niets lekkerders dan jezelf trakteren op een ijsje. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, want ik Heemskerk hebben we een aantal fijne ijssalons. Van ambachtelijk schepijs tot verfrissend softijs, deze salons hebben echt alle smaken. In dit artikel vind je de beste ijssalons in Heemskerk!

Dit zijn de beste ijssalons in Heemskerk, gebaseerd op onder meer onze eigen ervaringen:

  • IJssalon Marx O’ Larry’s | Heemskerk
  • IJssalon Fratelli | Heemskerk

1. IJssalon Marx O’ Larry’s | Heemskerk

Marx O’ Larry’s heeft maar liefst 43 verschillende ijssmaken in het assortiment. Ga je voor een oude vertrouwde smaak zoals chocolade of vanille? Kies je iets avontuurlijks, bijvoorbeeld drop of gember maanzaad? Of laat je je verrassen door de smaak van de week? Ook voor ijstaarten, ijsbonbons, ijscoupes of een kopje koffie met een gebakje ben je hier aan het juiste adres. IJssalon Marx O’ Larry’s is geopend van maart tot en met september, van 13.00 tot 21.00 uur.

2. IJssalon Fratelli | Heemskerk

IJssalon Fratelli van Beethoven Eten & Drinken gaat, samen met IJsmakerij Ci Vediamo, de grenzen over voor de beste grondstoffen voor origineel, Italiaans schepijs. De melk komt van de Nederlandse koe, maar de natuurlijke smaakstoffen komen uit Italië, noten uit Turkije en de heerlijkste vanille komt als vanzelfsprekend uit Madagaskar. En altijd leuk: elk derde bolletje met korting! IJssalon Fratelli/Beethoven Eten & Drinken is open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur en op vrijdag een uurtje eerder: 11.00 tot 21.00 uur.