E-bike Store Hoorn gaat verbouwen; winkel aan Kleine Noord blijft open

Partnerbijdrage
Het team van E-bike Store aan het Kleine Noord in Hoorn.
Het team van E-bike Store aan het Kleine Noord in Hoorn. Foto: aangeleverd

HOORN - E-bike Store Hoorn gaat de komende drie weken verbouwen, om ruimte te maken voor een nieuw en uitgebreid aanbod van elektrische bakfietsen. 

Partnerbijdrage dossier

Vanwege de verbouwing en de mogelijke overlast voor de klanten hanteert de winkel tijdens de verbouwing kortingen tot dertig procent korting op geselecteerde e-bikes, vijftig procent korting op Rains regenkleding en twintig procent korting op Ortlieb fietstassen. Eigenaar Leon Slijkerman licht toe wat er gaat gebeuren: “We zien de vraag naar elektrische bakfietsen de laatste jaren flink toenemen en dat de verkoop van kleine accessoires afneemt. Daarom hebben we besloten om de winkel een nieuwe indeling te geven en volledig op te gaan opfrissen. Ook steeds meer zakelijke klanten zien de voordelen van een elektrische bakfiets. Het mooie is dat wij een geweldig assortiment kunnen aanbieden van topmerken als Urban Arrow, Lovens, Gazelle, Carqon, Riese & Müller, Ca Go en Kettler. Met dit prachtige palette van merken kunnen we straks veertien verschillende bakfietsen presenteren in onze vernieuwde winkel.”

E-bike Store Hoorn, Kleine Noord 56. Telefoon: 0229-215729. E-mail: hoorn@ebikestore.nl . Meer info: www.ebikestore.nl .