Live Cooking-Festival bij EP:Beerepoot

Partnerbijdrage
Geniet van het meest inspirerende Cooking-evenement van dit voorjaar.
Geniet van het meest inspirerende Cooking-evenement van dit voorjaar. Foto: aangeleverd

HOORN - EP:Beerepoot viert in het weekend van 4 en 5 mei een fantastisch Cooking-Festival in Hoorn. Beleving en inspiratie staan centraal tijdens dit grootse in- en outdoor festival voor kookliefhebbers. 

Partnerbijdrage dossier

Ontdek het EP:Beerepoot Cooking-Festival met meer dan 25 (kook)demonstraties, geweldige Cooking-aanbiedingen en nog veel meer. Diverse professionele chef-koks geven kookdemonstraties met de apparatuur van merken als ATAG, Siemens, Demeyere en KitchenAid. Zij demonstreren onder meer (stoom)ovens, inductiekookplaten en keukenapparatuur aan de hand van verrassende gerechten waarbij bezoekers alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen en te proeven. De chef-koks laten tijdens deze demonstraties graag zien hoe je het beste uit je product(en) haalt.

Barbecue

Natuurlijk zijn er ook fantastische live demonstraties van barbecue-merken als Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard en Bestcharcoal. Het bedrijf Flamiacs komt laten zien wat je allemaal met rookhout kunt doen en daarnaast kunnen bezoekers door de Flamiacs hun messen professioneel laten slijpen.

Als kers op de taart kun je tijdens het Cooking-Festival terecht voor koffiedemonstraties van Siemens, Jura en Moccamaster. Daarnaast worden er live koffiebonen gebrand en kan je 4 mei de Spectral meubelspecialist alle vragen stellen met betrekking tot de Spectral (audio)meubels.

Kortom: kom vrijblijvend genieten van het meest inspirerende Cooking-evenement van dit voorjaar in het weekend van 4 en 5 mei bij EP:Beerepoot in Hoorn.