Koopzondag Hoorn 2023: alles wat je moet weten!

Uitgaan
Alle informatie over de koopzondagen in Hoorn.
Alle informatie over de koopzondagen in Hoorn. (Foto: Adobe Stock)

HOORN - De koopzondag in Hoorn is een perfect moment om gezellig door het centrum van de stad te wandelen. De meeste winkels zijn tegenwoordig wel open op zondag, op een enkeling na. Maar waar kun je het beste winkelen in Hoorn? En hoe zit het met parkeren? In dit artikel lees je alles over de koopzondag in Hoorn.

Wanneer is er koopzondag in Hoorn?

Op superkoopzondagen zijn bijna alle winkels in Hoorn geopend. Je kunt dan terecht bij jouw favoriete winkels en genieten van extra lange openingstijden. De superkoopzondagen vinden elke laatste zondag van de maand plaats.

Openingstijden koopzondag Hoorn

Sommige winkels in Hoorn zijn iedere zondag geopend, maar het is altijd verstandig om de website van de winkel die je wilt bezoeken te raadplegen voor de actuele openingstijden. Op donderdagavond zijn sommige winkels geopend tot 21.00 uur. Als je na het werk wilt winkelen, is dit een goede optie!

Als je er zeker van wilt zijn dat een winkel open is op een superkoopzondag, is het raadzaam om de website van de betreffende winkel te raadplegen. Zo kun je zien welke winkels open zijn en welke niet.

Locatie Koopzondag Hoorn

De beste locatie waar je kunt zijn tijdens koopzondag Hoorn is het centrum van de stad. In en rondom het centrum van Hoorn is genoeg plek om je auto te parkeren, maar natuurlijk kun je ook met het OV komen.

Parkeren koopzondag Hoorn

Tijdens de koopzondag in Hoorn kun je gratis parkeren op een aantal locaties. Dit zijn:

  • Lambert Meliszweg, Hoorn
  • Pelmolenpad, Hoorn
  • RAC-locatie, Hoorn
  • Transferium, Hoorn
  • Vale Hen, Hoorn
  • Parkeergarage ‘t Jeudje, Hoorn
  • Parkeergarage Schouwburg Het Park, Hoorn

Op zondag kun je overal in Hoorn gratis parkeren. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden kun je hier terecht.

Winkelstad Hoorn

Hoorn is een prachtige stad met een historisch centrum waar je kunt genieten van een gezellige sfeer en heerlijk kunt winkelen. Een van de hoogtepunten van de stad is de koopzondag in Hoorn. Deze vinden elke laatste zondag van de maand plaats en bieden de perfecte gelegenheid om jouw favoriete winkels te bezoeken.