Open dag inloophuis Pisa

Zorg
Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. (Foto: Pexels)

HOORN - Op 3 februari, de dag voor Wereldkankerdag, nodigt inloophuis Pisa iedereen uit voor een open dag om meer bekendheid te geven aan hun diensten voor mensen met kanker en hun naasten. De deuren van Pisa zullen open zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de opening om 11.00 uur, zal de kinderburgemeester van Koggenland, Maaike Hukema, een kunstwerk ontvangen van Sylvia Schrandt, de ambassadrice van Pisa. Dit bijzondere kunstwerk is gecreëerd door Marieke Palmer, geïnspireerd door haar eigen levenslessen.

Stadsdichter Levi Noë zal ook aanwezig zijn, en de aanwezige vrijwilligers zullen informatie verstrekken over de activiteiten van Pisa. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals yogalessen, creatieve workshops, muziek maken, gi gong, of genieten van een ontspannende massage.

Over Pisa

Centra voor leven met en na kanker richten zich op de kwaliteit van leven van mensen die zijn geraakt door kanker. Pisa speelt hierin een onmisbare rol. Terwijl ziekenhuizen zich richten op fysiek herstel, biedt het inloophuis emotionele nazorg. Pisa is een warme plek waar je welkom bent, een luisterend oor vindt, lotgenoten ontmoet of gewoon even kunt zijn zonder verplichtingen. Jaarlijks maken velen uit Westfriesland gebruik van de mogelijkheden van Pisa, waarvan de activiteiten grotendeels worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers en afhankelijk zijn van donaties en giften. Pisa is tot 1 juli 2024 gevestigd aan de Draafsingel 59 te Hoorn, en verhuist daarna naar de Grote Oost 41 te Hoorn vanaf 1 juli 2024. Voor meer informatie kun je terecht op www.inloophuispisa.nl of contact opnemen met Hans Metten via 06-51535347 of adminstratie@inloophuispisa.nl.