Koningsdag Avenhorn/De Goorn 2024: dit is het programma!

Nieuws
Er valt van alles te beleven tijdens Koningsdag 2024 in Avenhorn/De Goorn!
Er valt van alles te beleven tijdens Koningsdag 2024 in Avenhorn/De Goorn! (Foto: ron_verhejden_fwf)

AVENHORN / DE GOORN - Nog even en dan is het eindelijk weer zover, Koningsdag 2024! Wat kun je dit jaar allemaal doen tijdens Koningsdag in Avenhorn en De Goorn? Hier lees je het programma van 2024!

Programma Koningsdag 2024

Stichting Oranjefeesten Avenhorn/ De Goorn heeft een mooi programma samengesteld voor deze dag. Hieronder vind je een overzicht:

- Van 08.00 tot 12.00 uur is er een vrijmarkt op het Koggenhal terrein en de parkeerplaats Dwingel.Kom en ontdek een schat aan verborgen pareltjes.

De tekst gaat door onder de afbeelding.


Kom en ontdek een schat aan verborgen pareltjes op de vrijmarkt. - Foto: ron_verhejden_fwf

- Van 10.00 tot 11.00 uur is er een optreden van Flippelien en Emmalien in Sportcafé Koggenhal. Geschikt voor kinderen van 3 tot circa 6 jaar. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

- Tussen 13.00 en 13.30 uur start de wandel- (puzzel)tocht (circa 5 km) en begint de fietstocht (28 km en 40 km). Deelname is gratis. De tochten starten vanaf het Koggenhal terrein.

- Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan klaverjassen in de Rozenstaete. Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is vereist en kan via oranjefeesten.klaverjassen@gmail.com. Inschrijven kan tot 13.30 uur.

- Van 14.30 tot 17.00 uur zijn de Kinderspelen (tot en met groep 7) in de Koggenhal. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

- Van 15.30 tot 17.30 uur is er Kubben in de Koggenhal. Het Kubben is voor kinderen van groep 8 tot en met 15 jaar. Deelnemers moeten zich vooraf aanmelden, dit kan per team van drie personen. Heb je geen team maar wil je wel graag meedoen? Geen probleem. Schrijf je in en dan stelt de organisatie een team voor je samen! Aanmelden kan via www.koningsfeesten.nl.

- Van 15.30 tot 17.30 uur is er Steenwerpen voor volwassenen op het Koggenhal terrein. Ook hier moeten deelnemers zich vooraf aanmelden via www.koningsfeesten.nl. De kosten bedragen 10 euro per team van zeven personen. Bij slecht weer wordt het steenwerpen naar de Koggenhal verplaatst.

De tekst gaat door onder de afbeelding.


Voor de kinderen is er genoeg te beleven op Koningsdag in Avenhorn/De Goorn! - ron_verhejden_fwf

Livemuziek op Koggenhal terrein en in Sportcafé

Vanaf 15.00 uur kan het publiek genieten van livemuziek op het Koggenhal terrein en in het Sportcafé. De band ‘Liever Live’ en zanger ‘Mokumse Danny’ zullen er een waar feest van maken! 

Helpen met Koningsdag 2024?

Om weer een onvergetelijke Koningsdag te kunnen organiseren, zal de Stichting Oranjefeesten collecteren. In de week van 15 tot 19 april kun je een collectant van de Oranjevereniging aan de deur verwachten. Vrijwilligers voor de dag zelf of tijdens de voorbereidingen kan de organisatie altijd gebruiken. Interesse? Mail naar stichtingoranjefeesten@gmail.com. De Oranjevereniging heeft er onwijs veel zin in en verwelkomt iedereen graag op Koningsdag 2024!

Volg de Stichting Oranjefeesten ook op Facebook en Instagram en check de website www.koningsfeesten.nl voor alle informatie!


Foto: ron_verhejden_fwf


Foto: ron_verhejden_fwf