Nynka Delcour zingt ‘Liedjes van Licht en Verlangen’

Uitgaan
Nynka Delcour.
Nynka Delcour. (Foto: Aangeleverd)

DEN ILP - De Landsmeerse zangeres Nynka Delcour zingt op zondag 21 april in de Ilper Vermaning, begeleid door pianist Rob Stoop ‘Liedjes van Licht en Verlangen’. Aanvang 15.30 uur. 

‘Liedjes van Licht en Verlangen’ is een mix van bestaande en eigen luisterliedjes en mantra’s die het hart verwarmen. Het publiek wordt hierbij soms uitgenodigd om mee te zingen en om samen even stil te zijn. Want samen zingen verbindt.

Nynka is een benadigd zangeres en theatermaker. Ze maakt samen met Rob theater over psychische kwetsbaarheid onder de naam van Het Muziektheatercollectief. Ook maakt ze deel uit van zangkwartet FourVoices. Daarnaast is Nynka zangcoach en stembevrijder. Ze heeft haar eigen praktijk ‘Zangatelier Landsmeer’ en geeft les aan studenten van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Elke donderdagavond leidt ze het Vliegenboskoor in Amsterdam-Noord.

Rob speelt sinds zijn zesde jaar piano en sinds zijn zesentwintigste jaar accordeon. Hij heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een begenadigd en veelzijdig muzikant met een unieke eigen stijl: lyrisch, smaakvol, eigenzinnig en met veel vormgevoel. Hij speelde onder andere met Orkater, Loes Luca, Vincent van Warmerdam, Brigitte Kaandorp, Britta Maria, Wende Snijders, Fréderique Spigt, Maaike van Widdershoven, Jeroen Zijlstra, Pierre van Duyl, Nadja Filzer en Guido Lamm.

Ilper Vermaning, Den Ilp 3, inloop vanaf 15.00 uur. Toegang: € 15,00 inclusief consumpties. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. Tickets via www.ProjectGeestdrift.nl