21e editie Lions Opmeer-Medemblik Golf Open in Wervershoof

Algemeen
Golfers lopen achttien holes.
Golfers lopen achttien holes. Foto: aangeleverd

WERVERSHOOF - Voor de 21e keer wordt vrijdag 2 september op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof gestreden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open-bokaal. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit golfevenement.

Golfers lopen achttien holes. Beginners kunnen in een clinic kennismaken met het golfspel. Onder deskundige leiding leren zij afslaan, pitchen en putten. Bovendien lopen zij een paar holes om het geleerde toe te passen.

De inschrijving start om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers. Om 13.00 uur starten de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen en ook nog een veiling. Rond 18.15 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Rond 18.45 uur start de barbecue. 

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan De Vlietlanden gaat de netto-opbrengst naar Dorcas. Deze organisatie is actief in Oekraïne, Moldavië en Roemenië, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen ook gestimuleerd zich te ontwikkelen.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden bij Harry Kloppenburg via 06-51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com .