Publieksprijs OVNH 2024: Stem op jouw favoriete Noord-Hollandse onderneming!

Zakelijk
Vorig jaar ging Loveli er met de Publieksprijs vandoor. Wie stem jij in 2024 naar de winst?
Vorig jaar ging Loveli er met de Publieksprijs vandoor. Wie stem jij in 2024 naar de winst? (Foto: OVNH)

REGIO – Welk bedrijf wordt dit jaar de Beste Onderneming van Noord-Holland? Dat zal blijken tijdens de altijd spectaculaire OVNH-finale op woensdagavond 29 mei 2024 in de Haarlemse PHIL. En jij als publiek beslist mee! Wie verdient wat jou betreft de OVNH-Publieksprijs? Zo breng jij je stem uit!

Voor de zeventiende keer wordt dit jaar de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, oftewel de OVNH, georganiseerd. 

Boost voor bedrijven

Door het winnen van de OVNH kregen de afgelopen jaren al vele Noord-Hollandse organisaties - die uitblinken in bijvoorbeeld duurzaamheid en innovatie - een boost van jewelste. Gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland Esther Rommel zei hierover al: “Het is echt zo fantastisch om je eigen bedrijf een podium te mogen geven - letterlijk voor bepaalde deelnemers! Maar niet alleen de finale-avond in Haarlem is een spektakel dat je niet mag missen, het hele traject van de verkiezing is leerzaam. Zo ervaren velen de pitchtraining voorafgaand aan de uitslagenavond als ontzettend waardevol.” 

Top 30 bekend - stem mee!

Inmiddels is de OVNH-top 10 per hoofdcategorie bekendgemaakt. Op woensdagavond 29 mei wordt uit al deze finalisten één winnaar per categorie gekozen. Door de jury, maar ook door jou via de Publieksprijs.

Publieksprijs

De lijnen van de Publieksprijs zijn nu geopend! Stem dus nú op jouw favoriete Noord-Hollandse bedrijf. Wie weet wordt deze lokale onderneming eind mei wel op het podium van de PHIL geroepen!

Gun jij jouw favoriet de winst? Zo werkt de OVNH-Publieksprijs:

  • Ga naar www.ovnh.nl/publieksprijs
  • Klik hier op jouw favoriete onderneming
  • Na het stemmen krijg je een mail waarin je jouw stem bevestigt
  • En nu... duimen maar dat jouw favoriet straks de Publieksprijs wint!

Meer over de OVNH vind je op www.ovnh.nl.