Doe 26 december mee met de Kerstcross in Opmeer

Sport
De route loopt ook door de mooie landerijen van de gemeente Opmeer.
De route loopt ook door de mooie landerijen van de gemeente Opmeer. (Foto: aangeleverd)

De Kerstcross wordt op tweede kerstdag voor de 48e keer gehouden. Opnieuw is de Toploop in het programma opgenomen. Een loop over 800 meter voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Deelnemers kunnen weer kiezen uit diverse afstanden variërend van 0,8 km voor de allerkleinsten tot 10 km voor de trimmers en wedstrijdlopers. Zij strijden om het Noord-Hollands Crosskampioenschap.

De wandelaars kunnen een afstand van 5, 10 of 15 kilometer lopen. En voor de wandelaars is dit jaar ook voorinschrijving mogelijk.

Op de dag van de Kerstcross kunnen mensen zich ook nog inschrijven via de https://www.kerstcross.nl/ of door de QR-code te scannen in deze krant. De code stuurt je direct naar de inschrijfpagina waarna je per mail de bevestiging met daarin het startnummer ontvangt. Het startnummer kun je dan ophalen bij de aangegeven tafels in de Oranje Hal.

Nieuw dit jaar: voor alle afstanden is de prijsuitreiking direct na afloop bij de finish! Geldprijzen worden later overgemaakt. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Burgemeester Van den Hengel opent het evenement middels een startschot dat hij geeft op alle afstanden.

Iedereen is op 26 december vanaf 09.00 uur van harte welkom op het terrein van voetbalvereniging VVS’46, aan de Spanbroekerweg 120A iin Spanbroek.

Wie meer wil weten kan contact opnemen met voorzitter Ruud Beerepoot op tel. 06-14471915.

Afbeelding