Hockey-international Noor de Baat gaf goede voorbeeld

Algemeen
Noor de Baat geft het goede voorbeeld.
Noor de Baat geft het goede voorbeeld. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De stemming zat er goed in bij de meiden die na een hele lange periode weer mochten trainen binnen de 1,5 meter. Afgelopen maandag waren 40 enthousiaste meiden uit de D-jeugd van Mixed Hockey Club Purmerend (MHCP0 naar de club gekomen om de skills te leren van Noor de Baat. Noor speelt zelf bij Amsterdam en speelt sinds 2018 in het Nederlands elftal.

De meiden hadden er zin in en dat was het allerbelangrijkste. Nu is het uiteraard zaak om altijd plezier in de sport te houden. Om het enthousiasme te behouden na een periode waarin er niet getraind kon worden zal er in de zomervakantie op de woensdagmiddag worden doorgetraind. Deze training is ook voor niet-leden die kennis willen maken met de hockeysport,

Terwijl de meiden instructies krijgen van De Baat werden op de achtergrond de heipalen de grond ingeslagen voor het nieuwe clubhuis. MHCP staat open voor vernieuwingen en is deze maand gestart met het bouwen van een nieuw clubhuis. Er zullen 2 kleedkamers bijkomen zodat de club de mogelijkheid heeft om verder te groeien.

Meer informatie over de zomertrainingen, die er ook zijn voor niet-leden, is te vinden op de website www.mhcp.nl

De international kijkt toe hoe de jeugd het doet.
De stemming zat er goed in.