Damesveteranen ZOB pakken titel

Sport
De kampioenen Annemarie, Anne, Sandra, Robin, Ingrid, Linda, Leonie, Michelle, Zoë, Cindy, Mikkie en Melanie (niet op de foto).
De kampioenen Annemarie, Anne, Sandra, Robin, Ingrid, Linda, Leonie, Michelle, Zoë, Cindy, Mikkie en Melanie (niet op de foto). (Foto: )

ZUIDOOSTBEEMSTER - De dames veteranen (VR30+1) van ZOB hebben een huzarenstukje uitgehaald door het kampioenschap te behalen. Afgelopen vrijdagavond speelden ze op het eigen Zuidoosterpark tegen ZCFC. De winnaar van dit duel zou de titel pakken. De dames van ZOB wonnen met 2-0 van de Zaanse dames en vervolgens kon het feest beginnen. 

De Beemsterlingen namen al snel de leiding door een eigen doelpunt van ZCFC. De eerste helft eindigde met een comfortabelere voorsprong toen Robin een schitterende pass gaf op Sandra, die de bal in de linkerbovenhoek schoot: 2-0. ZCFC kreeg ook kansen, maar de uitblinkende keeper Michelle stond telkens in de weg. Na het laatste fluitsignaal barstte er luid gejuich los en werd het officieuze clublied ‘Hoog die glazen, lang leve ZOB!’ op het hoofdveld ten gehore gebracht.