Vijf verhalen in Gendermonologen

Uitgaan
Raymi Sambo Maakt.
Raymi Sambo Maakt. (Foto: Bart Grietens)

PURMEREND - Zaterdag 2 maart staat Raymi Sambo Maakt met de lovend ontvangen voorstelling Gendermonologen in Theater De Verbeelding: ‘IJzersterk, aansprekend theater dat veel publiek verdient.’

In Gendermonologen staan de persoonlijke verhalen van vijf jonge mensen centraal. Verhalen over wat het betekent om niet in het binaire genderplaatje te passen. In zang, dans en tekst vertellen zij over je plek vinden in onze samenleving. Vijf verschillende mensen die één ding gemeen hebben: ze dagen zichzelf en onze maatschappij uit. Ze zijn constant het onderwerp van discussie, omdat ze ervoor kiezen om zichzelf te zijn en hun eigen geluk op te eisen.

NRC****: “Diverse, gedreven getuigenissen, gebracht met emotie en overtuigingskracht, waaronder Melvin Aroma met zijn krachtige, soulvolle stem.”

Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19. Kaarten: € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Informatie en kaartverkoop: www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234.