Cor Bakker en Sjors van der Panne in Grote Kerk De Rijp

Uitgaan
Cor Bakker en Sjors van der Panne.
Cor Bakker en Sjors van der Panne. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Organisator Cartouche heeft het al vaker bewezen: de artiesten die ze in De Rijp laten optreden zijn niet de minsten. Is het de gezellige sfeer in de kerk, het bijzondere podium, het mooie dorp of toeval? In ieder geval komen zaterdagavond 25 mei Cor Bakker en Sjors van der Panne naar het polderdorp voor een optreden. Deze keer spelen ze niet in een professionele schouwburg, maar in de Grote Kerk van De Rijp.

Een maand later komen weer bijzondere artiesten naar de Grote Kerk. De achtkoppige Colombiaanse brassband Papayebrass heeft tijdens hun Europese tour als tussenstop: De Rijp! De populairste brassband uit het Colombiaanse-Caribisch gebied luidt op 22 juni onze zomer in met een daverend swingend optreden!

Maar eerst 25 mei: Dit wordt weer een prachtige muzikale ontmoeting tussen meester-pianist Cor Bakker en Sjors van der Panne. De pianist die bekend staat om zijn muzikaal luisterend oor is altijd heel enthousiast over de verhalende zanger. De zanger die meent wat hij zingt…..Een aantal jaren gelden hebben de twee ook al in De Rijp opgetreden. Op verzoek van het publiek van toen én de twee artiesten heeft Cartouche ze uitgenodigd voor dit concert. Ze zijn ze meer dan welkom in de Grote Kerk.

De voorstelling op 25 mei begint om 20.30 uur in de Grote Kerk van De Rijp. Kaarten kosten €17,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar bij DA-drogist Rijkes en via de website cartouche-graftderijp.nl (betalen met iDeal).