Ernst Jansz viert 75e verjaardag in P3

Uitgaan
Ernst Jansz staat op 28 april in P3 in Purmerend.
Ernst Jansz staat op 28 april in P3 in Purmerend. (Foto: Wop van Eis)

PURMEREND - Ernst Jansz viert zijn 75e verjaardag met een unieke voorstelling op zondag 28 april, waarin nummers uit zijn indrukwekkende carrière de revue passeren. Ernst, vooral bekend als medeoprichter van de band Doe Maar, heeft ook na die tijd zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene door platen te produceren voor bekende namen als Blue Murder, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. 

Naast zijn werk met verschillende projecten heeft Jansz ook een indrukwekkende solocarrière opgebouwd. Zijn veelzijdigheid en vakmanschap als singer-songwriter werden bekroond met een Edison-nominatie voor het album ‘Dromen van Johanna’, waarop hij het werk van Bob Dylan in het Nederlands vertolkte.

Tijdens de speciale voorstelling ter ere van zijn 75e verjaardag kunnen fans en liefhebbers van zijn muziek een selectie van prachtige nummers uit zijn uitgebreide oeuvre verwachten. Daarnaast zal Jansz nieuw, nog niet eerder gehoord materiaal ten gehore brengen, wat de avond extra bijzonder maakt. Hij wordt vergezeld door een getalenteerde band, bestaande uit Guus Paat op gitaar, Richard Wallenburg op bas, en een violist die zijn muziek naar nieuwe hoogten zal tillen. Tijdens deze voorstelling kun je zittend genieten van Ernst Jansz. Wil je liever staan, geen probleem. Meer informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl

Lees ook: