Kerststukje.
Kerststukje. ((Foto: aangeleverd))

Bloemschikken voor Kerstmis bij Hortus

ALKMAAR - Kerstmis is pas echt compleet met een zelfgemaakt kerststuk. Daarom verzorgt bloemiste Ellen de Ruiter woensdag 11 en zondag 15 december een workshop bloemschikken voor kerst bij Hortus. Deelnemers maken onder deskundige begeleiding een prachtige krans voor op tafel.

De basis van de krans is een ring van oasis. Daarin wordt het eerste het groen gestoken waarna de decoratie kan worden aangebracht. Tussen het werken door wordt tijd gemaakt voor koffie, thee of warme chocolademelk met wat lekkers. De tijden zijn op 11 december van 14.30 tot 16.00 uur en op 15 december van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden: info@hortusalkmaar.nl of tel. 072-5669639.

Kerststukje

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen woensdag 18 december van 14.30 tot 16.00 uur samen met een (groot-)ouder een kerststukje maken. Ze kunnen kiezen uit twee verschillende ontwerpen: een kerststukje met groen, een engeltje en een sneeuwpop of een kerststalletje met figuurtjes van zelf gevilte wol. De kinderen gaan onder deskundige begeleiding aan de slag met de verschillende materialen en versieringen. Tussen het knutselen door krijgen ze warme chocolademelk met wat lekkers. Kosten: € 8,50 inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers. Aanmelden: info@@hortusalkmaar.nl of 072-5669639.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten