Stichting NDSM-Herleeft zoekt webmaster

NOORD - De Stichting NDSM-Herleeft, gevestigd aan de tt. Neveritaweg 61a in Amsterdam-Noord, is dringend op zoek naar een nieuwe webmaster voor het bijhouden en beheren van hun website.

Het hoofddoel van de stichting is het bijeenbrengen, documenteren, beheren, bewaken, maar vooral visualiseren van de rijke scheepsbouw- en scheepsreparatiegeschiedenis, zoals die ooit in Nederland heeft bestaan. Momenteel gaat de aandacht primair uit naar de NDSM. "Door onze werkgroep wordt gewerkt aan het in kaart brengen van al het verzamelde NDSM-materiaal en dat onder te brengen in een overzichtelijk archief. Op deze manier proberen wij in kaart te brengen wat door vele duizenden werknemers van de NDSM is gepresteerd. Wij hopen dan uiteindelijk dat het een en ander zal leiden tot de oprichting van een eigen museum", aldus een van de vrijwilligers.

De website heeft moet nodig worden gemoderniseerd en bijgewerkt. De meeste werkzaamheden kunnen thuis achter de eigen PC worden uitgevoerd. Wie meer informatie wenst over deze baan als vrijwilliger kan een e-mail sturen naar info@stichting-ndsm-herleeft.nl of bellen met 06-58887273.

Meer berichten