Fairplayzone: V.V. Limmen pakt uit bij EK poule

Algemeen
Bij de EK poul wordt bij VV Limmen niet vals gespeeld.
Bij de EK poul wordt bij VV Limmen niet vals gespeeld. (Foto: Yvette van der Does)

LIMMEN - Na jarenlange afwezigheid mogen we eindelijk weer eens juichen voor onze Oranje leeuwen op een eindronde. Of dat hopen we dan maar. En wat is er dan nog leuker dan juichen én ondertussen een voetbalclub steunen? De jeugdveiling commissie van V.V. Limmen verzorgt een EK poule met fantastische prijzen. Doe jij ook mee?

Meedoen is heel simpel. Je schrijft je in voor 20 euro. Hiervan gaat 70% direct naar V.V. Limmen en de rest van de opbrengsten gaat naar de geldprijzen. De ronde prijzen zijn allemaal gesponsord door lokale ondernemers.

Het enige wat je hoeft te doen is de juiste uitslagen te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden. Het spel bestaat uit 8 rondes, met elke ronde mooie prijzen. In ronde 8 spelen ze om de knikkers waarbij de hoofdprijs bestaat uit 50% van de geldpot. Hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. En dus een grotere hoofdprijs en meer steun voor V.V. Limmen!

Naast geldprijzen ook ronde prijzen te winnen

De hoofdprijs is 50% geldpot, tweede prijs is 30% geldpot en de derde prijs is 20% geldpot. 

Naast de geldprijzen zijn er elke ronde ook mooie prijzen te winnen. Heb je de eerste ronde dus alles fout? Dan doe je in de volgende ronde gewoon weer mee voor de ronde prijs! 

De ronde prijzen zijn:

3x een mega ledschermbus in je tuin of straat tijdens wedstrijd Nederlands elftal

3x een volledig verzorgde BBQ voor 10 personen, inclusief biertap (20 liter) en accordeonist

4x een VIP tafel bij VV Limmen op zondagmiddag voor 6 personen (onbeperkt drinken + hapjes)

4x een  driegangendiner inclusief drank bij eetBarLekker voor 4 personen

4x een BBQ pakket op afroep voor 6 personen, incl. 2 kratten bier3x een ‘Doe het zelf pakket’: bitterballen + frituurpan + frituurvet + krat bier

Ben jij die grote voetbalkenner? Of wil je gewoon deze club steunen? Doe dan mee, de club kan het goed gebruiken, zeker na dit moeilijke jaar door Corona. 

Schrijf je hier in.