Wie wordt Prins Carnaval?

  Nieuws
Het bestuur van De Haringhoppers heeft het volste vertrouwen dat de nieuwe prins en prinses volwaardige opvolgers zijn van Prins Tom (Thomas de Boer) en zijn Marieke. (Foto: aangeleverd)
Het bestuur van De Haringhoppers heeft het volste vertrouwen dat de nieuwe prins en prinses volwaardige opvolgers zijn van Prins Tom (Thomas de Boer) en zijn Marieke. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - De Enkhuizense carnavalsvereniging De Haringhoppers maakt zaterdag 10 november bekend wie Prins Carnaval wordt. Deze bekendmaking vindt - om 11 over 11 - plaats in de Nieuwe Doelen. "Wij kunnen alvast beloven dat dat in navolging van vorig jaar weer een heel leuke en verrassende prins zal worden", laten ze bij de vereniging weten.
Om 21.00 uur begint het feest. "Het is een zeer laagdrempelige avond met gratis entree, dus ook als je zomaar eens een kijkje wil nemen hoe in Enkhuizen carnaval gevierd wordt, dan ben je van harte welkom. Niet iedereen is verkleed deze avond, dus je kunt in gewone kleding even binnen stappen om gezellig kennis te maken met de vereniging." DJ Jesper verzorgt de muziek en ook De Blaaskaken zorgen voor een vrolijke noot.

Meer berichten