Crash Spaarndamseweg: nog één betrokkene gezocht

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

HAARLEM - Bij een eenzijdig verkeersongeval zijn dinsdagavond twee mannen uit Haarlem, 33 en 38 jaar, gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval vond plaats op de Spaarndamseweg. Eén betrokkene is nog vermist.

Een getuige alarmeerde rond 21.50 uur de politie toen zij een auto tegen een lichtmast zag rijden. 

Ongeluk Spaarndamseweg Haarlem: personen vermist

In de auto zaten vermoedelijk drie personen, echter troffen de gealarmeerde politieagenten op de plek van het ongeval maar één inzittende aan. Deze werd vrij wel direct met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Getuigen gaven de politie aan dat zij nog een van de inzittenden dachten te herkennen en wezen de politiemensen op zijn verblijfadres. Toen de politie op dit adres arriveerde, zagen zij een man met meerdere verwondingen. Hierop werd de Haarlemmer aangehouden en meegenomen naar het bureau. Eenmaal in het bureau, ging het niet goed met de man en werd de ambulance opgeroepen. De man werd daarna vervoerd naar het ziekenhuis. De mogelijk derde inzittende werd niet meer aangetroffen. Dit zou een man met een donkere huidskleur zijn en hij droeg een grijs/lichtkleurig trainingspak. 

Spaarndamseweg crash: politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding