UPDATE

Schietpartij Beeksteeg: 45-jarige Haarlemmer overleden aan verwondingen

112-nieuws
De 45-jarige Haarlemmer overleed aan zijn verwondingen.
De 45-jarige Haarlemmer overleed aan zijn verwondingen. (Foto: NieuwsFoto.nl / Laurens Bosch)

HAARLEM - Na de schietpartij in de Haarlemse Beeksteeg zondagavond is het slachtoffer, een 45-jarige Haarlemmer (wiens naam circuleert, maar nog niet door de politie bevestigd is) aan zijn verwondingen overleden.

Dat bevestigt de politie dinsdag, nadat diverse getuigen zich eerder meldden met dit nieuws. De overleden Haarlemmer die zondag in de Beeksteeg werd beschoten, laat volgens het Haarlems Dagblad twee kinderen achter. Mogelijk ligt de oorzaak van het schietincident in de relationele sfeer.

Schietpartij Beeksteeg: omstreden motorclub

De politie kon dinsdag ook bevestigen dat wordt onderzocht of de schutter lid is van omstreden motorclub de Hardliners. De politie zou met man en macht naar hem op zoek zijn.

Schietpartij Beeksteeg: bestelbus in beslag genomen 

Het 45-jarige slachtoffer raakte zondagavond zwaargewond bij een schietincident in de Beeksteeg. Hij werd direct met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aan de knal van het schot ging een kreet van een vrouw vooraf. Volgens de politie zou de vrouw zijn geslagen. Direct daarna is een witte Caddy-bestelwagen weggereden. De bestelbus werd door de politie later aangetroffen in Zandvoort. Er zat toen niemand meer in. De bestelbus is in beslag genomen voor nader onderzoek. Hierover wilde de politie dinsdagmiddag verder nog niets kwijt.