Meivakantie Haarlem: 11 gratis activiteiten voor kinderen

Sport
In de meivakantie organiseert SportSupport 11 (gratis) activiteiten, verdeeld over de verschillende stadsdelen.
In de meivakantie organiseert SportSupport 11 (gratis) activiteiten, verdeeld over de verschillende stadsdelen. (Foto: Renata Jansen fotografie)

HAARLEM - In de meivakantie organiseert SportSupport 11 (gratis) activiteiten, verdeeld over de verschillende stadsdelen. Lees er in dit artikel alles over.

We zetten alle activiteiten voor je op een rij. Lees ook dit artikel over de leukste speeltuinen in Haarlem en omgeving. Of deze tips over wat te doen in Haarlem als je vrij bent/vakantie hebt.

Meivakantie Haarlem: activiteiten voor kinderen

“Maandag 26 april gaan kinderen in Noord Levend Stratego spelen in het Schoterbos”, vertelt Berber van SportSupport. “Daarna staat er een speciale clinic op de agenda voor kinderen met een beperking. Zij zijn op 28 april welkom bij DSS voor een clinic voetbal en Rugby. Ook staat er die dag een buurtevent gepland in samenwerking met Pré Wonen in Parkwijk. Donderdag 29 april kunnen ze terecht in Speeltuin Kindervreugd, en op vrijdag 30 april zijn kinderen welkom in de Speeltuin op het Ramplaankwartier.”

Maar er is meer. “Die week erna starten we op maandag 3 mei. Voor kinderen met een beperking staan er die dag twee toffe clinics op het programma bij HKC Oosterkwartier, namelijk korfbal en kickboksen. De dag erna, op dinsdag 4 mei, is er een activiteit in Schalkwijk op het schoolplein van de Molenwiek.”

Op 6 mei kunnen kinderen volgens Berber op drie plaatsen terecht: 

- op het schoolplein van de Don Bosco

- het Leidseplein

- en het Cruyff Court Parkwijk 

“Hier staan de buurtsportcoaches van SportSupport voor ze klaar. Voor jongeren van 14 jaar wordt diezelfde dag de Urban Spring Games georganiseerd in Noord.”

Meer meivakantie in Haarlem

Kijk voor meer informatie over locaties en tijden op de website van Sportsupport of op sportindewijk.nl.