Collecte Nierstichting via QR-code

Algemeen
Afbeelding
Dit keer geen fysieke collectie maar middels QR-code. (Foto: aangeleverd )

PURMEREND – Tot en met zaterdag 19 september vindt de collecte van de Nierstichting weer plaats. De Nierstichting in Purmerend heeft besloten dat de collecte dit jaar op een andere manier gaat plaatsvinden dan alle voorgaande jaren. Om de veiligheid en gezondheid van haar collectanten en donateurs te kunnen waarborgen wordt er dit jaar niet fysiek gecollecteerd. 

In de collecteweek zullen de collectanten de adressen in hun wijk langs gaan om donatieflyers in de bus te gooien. Hierop staat een QR-code die men kan scannen door middel van de QR-scanner, Tikkie-app, bankieren app of camera van de telefoon. Vervolgens kan men het gewenste bedrag doneren.

Collectanten essentieel 

“De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg essentieel voor het werk van de Nierstichting”, benadrukt Nettie Hemrica, Nierstichting collectecoördinator in Purmerend. “Iedere bijdrage aan de collecte helpt om nierpatiënten hun leven terug te geven. Wij zijn ieder jaar ontzettend blij met de inzet van onze collectanten en de steun van donateurs.”

Help ook mee. Doneer via de QR-code of doneer direct via www.nierstichting.nl