Donateursconcert Muziekvereniging Zijpe

CALLANTSOOG - Muziekvereniging Zijpe geeft zaterdag 23 maart aanstaande het jaarlijkse donateursconcert in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog. Aanvang 20.00 uur. Genodigden en donateurs krijgen gratis entree. Een kaartje kost voor niet-leden € 7,50.

De laatste jaren was het traditie dat het publiek werd ontvangen door de Melodische Slagwerkgroep. MV Zijpe heeft echter afscheid moeten nemen van de drumband. In verband met te kort leden had deze geen bestaansrecht meer. Een mooi alternatief is gevonden in de medewerking van Shantykoor 'The Roaring Fifty's'. Zij zullen donateurs en belangstellenden verwelkomen met mooie verhalende werk- en zeemansliederen.

Het spits van het concert wordt afgebeten door opleidingsorkest 'PlayTogether' onder leiding van Bert Ridder. Lotte en Suzanne gaan demonstreren wat er allemaal mogelijk is met hun klarinet. Hierna volgt een optreden van 'The Roaring Fifty's'. In traditionele kledij vertolken zij onder andere Bluenose en De zee tussen ons in.

Na de pauze is het de beurt aan het Harmonieorkest van MV Zijpe. Onder leiding van Bert Ridder nemen zij het publiek mee op een avontuurlijke reis. Zo spelen zij onder andere Into the Storm, Nostalgia, Air for Band, Twins, Highlights from Shrek 2 en Three Bites of the Apple.

Meer berichten