Ingetogen oranjesfeer

Algemeen
Oranjesfeer in de Hartemaat.
Oranjesfeer in de Hartemaat. (Foto: Bert Westendorp)

UITGEEST - In het dorp is de EK sfeer redelijk ingetogen, behalve in De Hartemaat. Daar hebben Ronald Arends en zijn maten de ware EK voetbalsfeer gerealiseerd. De honderden oranje vlaggetjes geven de straat een bijzondere allure waarbij duidelijk is dat de vrienden Oranjefan zijn.

Ronald woont weliswaar elders in Uitgeest maar is opgegroeid in De Hartemaat. Zijn ouders op nummer 14 vinden het eveneens een gezellig initiatief. En wat is er nou mooier dan met een biertje in de hand op het grote veld, onder de oranje vlaggetjes, de Nederlandse voetballers op afstand te steunen? De moeder van Ronald wilde bij afwezigheid van Ronald wel even poseren voor de foto.

Heb je zelf ook je oranje spullen van zolder gehaald en in en rondom het huis versierd, volg jij het EK op een bijzondere plek, doet jouw voetbalvereniging iets bijzonders, heb je een ludieke actie bedacht, gaan jullie de straat uitbundig versieren of denk je een ander leuk onderwerp te hebben voor onze EK-special? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar redactie.nbu@rodi.nl.

De openingswedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 11 juni in het Stadio Olimpico in Rome waar Turkije en Italië elkaar treffen. Laat de oranjekriebels maat komen!