Nieuwe woningen voor mensen met dementie in RijswijkBuiten

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

In RijswijkBuiten ontwikkelt Ouderenzorgorganisatie Cardia het Hof van Kerstanje: een moderne woonvorm voor mensen met dementie waarbij aandacht, vrijheid en verbinding voorop staan. De locatie wordt naar verwachting eind van dit jaar opgeleverd. Op dinsdag 27 februari wordt er een informatieavond gehouden voor iedereen die meer wil weten over het wonen in Hof van Kerstanje. De avond wordt gehouden in Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg 26 in Rijswijk, van 19:00 tot 21:00 uur.

Hof van Kerstanje wordt een plek waar iedereen gezien wordt en waar aandacht is voor elkaar. Bewoners maken hun eigen keuzes en worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven. Zo behouden zij hun autonomie, met behulp van technologische innovaties en digitale hulpmiddelen. Tegelijkertijd wordt het een locatie waar we onderling contact bevorderen. Daardoor is Hof van Kerstanje niet alleen een plek van wonen, begeleiding en ondersteuning, maar ook van verbinding, warmte en betrokkenheid. Zo kunnen de toekomstige bewoners van Hof van Kerstanje het leven blijven leiden zoals zij gewend zijn. Met de mogelijkheid van 24/7 zorg op afroep.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Cardia alles over het wonen in Hof van Kerstanje, de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een studio in deze locatie en de aanmeldprocedure. Aanmelden kan via 070-8008888 of per mail via klantenbureau@cardia.nl. Aanmelden kan ook via de website van Cardia: cardia.nl/wonen/hofvankerstanje.