Ontdek deze ruime vrijstaande villa in Villapark Bosweide

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR foto)

Gelegen in het rustige en prestigieuze Villapark Bosweide, op een royale kavel van 408m2 in een afgelegen hofje, vinden we deze week Guirlade 85: een elegante, vrijstaande villa met zes slaapkamers, twee badkamers en een scala aan moderne voorzieningen.

Betreed de woning via een eigen oprit die plaats biedt aan 3 tot 4 auto’s en stap binnen in de lichte en ruime hal. De royale woonkamer, voorzien van een klassiek eiken visgraatparket, vormt het centrum van het huis en biedt een uitnodigende ruimte voor gezellig samenzijn. De aangrenzende SieMatic keuken, compleet met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron, is een paradijs voor culinaire liefhebbers.


De keuken is een paradijs voor culinaire liefhebbers. - PR foto

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde is gesitueerd en is uitgerust met een dakkapel. Daarnaast is er een badkamer aanwezig, voorzien van een ligbad, douche, twee wastafels en een toilet. “De bovenste etage hebben we in 2013 met behulp van een architect verbouwd tot een extra woonverdieping met een prachtige overhoekse dakkapel, twee slaapkamers en een extra badkamer”, vertelt de huidige bewoner. “Bij die verbouwing is ook de garagedeur aan de oprit vervangen door een pui met handige extra voordeur. Via het tuinpad aan de zijkant kom je nu achterom thuis. Dat is erg praktisch.”

De verticale ramenrij op de overloop, die de ochtendzon binnenlaat, is volgens de huidige bewoners één van de mooiste details aan de woning. “Maar ook het uitzicht over Boswijk vanuit de werkkamer op de tweede verdieping is uniek”, merken zij op. “In het voorjaar, als de bomen weer blaadjes krijgen, komt deze woning pas écht goed tot zijn recht.”


Werkkamer met uitzicht over Boswijk - PR foto

Dankzij een energielabel A biedt Guirlande 85 niet alleen comfort en ruimte, maar ook duurzaamheid en efficiëntie. De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Villapark Bosweide staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving, met diverse speeltuinen, bospercelen en de nabijgelegen Bosplas. “In ons deel van de lange Guirlande staan zes huizen. Met alle buren hebben we vriendschappelijk contact”, aldus de huidige bewoners. De woning geniet van een gunstige ligging nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en een scala aan voorzieningen. Winkelcentrum Ypenburg en De Parade liggen op korte afstand, net als basis- en middelbare scholen, waaronder ‘The British School’. Sportverenigingen en recreatiegebieden zoals Delftse Hout, Dobbeplas en Molenvlietpark zijn gemakkelijk bereikbaar.

Guirlande 85, Den Haag
Vraagprijs: €1.050.000,- k.k.
www.freekfontein.nl of 070-3030051