Dubbel geluk aan Lijsterbeslaan 19

Partnerbijdrage
Lijsterbeslaan 19: een sfeervolle dubbele bovenwoning.
Lijsterbeslaan 19: een sfeervolle dubbele bovenwoning. (Foto: Esmee van Diemen)

Binnenkort komt deze sfeervolle dubbele bovenwoning aan de Lijsterbeslaan 19 van ca. 109m² in de verkoop. Het staat in een van de populairste wijken van Rijswijk. En terecht! Het gezellige centrum van Oud-Rijswijk ligt op vijf minuten loopafstand. Hier vind je restaurants, leuke speciaalzaken, de gezellige zaterdagmarkt, alles voor de dagelijkse boodschappen en een basisschool. 

Binnen vijf minuten rijafstand met de auto ben je op de toegangswegen A12/A4/A13 richting Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook het OV (bus of tram richting Scheveningen, Den Haag of Delft) is te bereiken op loopafstand.

Het karakteristieke en goed onderhouden appartementencomplex uit 1950 bereikt u via afgesloten entree met bellenplateau met videofooninstallatie. Het trappenhuis, met grote raampartijen, leidt naar het sfeervolle appartement op de tweede etage. Het is volledig voorzien van dubbel glas, heeft Energielabel C en bevat allerlei originele details, zoals paneeldeuren. De ramen met roeden zijn verwerkt in het dubbel glas. De woonkamer met fraaie schouw heeft een doorloop naar het eetgedeelte. De twee slaapkamers op deze verdieping liggen aan de achterzijde. Zowel de hoofdslaapkamer als de keuken zijn verbonden met het balkon op het noordoosten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap.
Een Vaste trap leidt vervolgens naar de bovenste verdieping. De derde slaapkamer ligt over de volledige diepte van de woning en heeft veel bergruimte. Slaapkamer vier wordt momenteel als werk- & kastenkamer gebruikt. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, fraaie wastafel met mooie waskommen, opstelplaats voor wasmachine en droger, handdoekradiator, glad afgewerkte wanden en een epoxy vloer.
Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas. Alle Velux dakramen zijn recent vernieuwd en het dak is in 2022 vervangen en geïsoleerd. Een privé (fietsen)berging in de onderbouw is aanwezig. Ook is er een actieve VvE in eigen beheer, met een ruim reservefonds en MJOP (Meerjarigonderhoudsplan).


De ruime, luxe badkamer. - Esmee van Diemen

De verkoper heeft hier ruim tien jaar met veel plezier gewoond, maar heeft besloten om te verhuizen richting Gelderland. Zij hoopt dan ook dat zij het stokje kan overgeven aan iemand die met net zoveel plezier hier gaat wonen als zij heeft gedaan met de kinderen.
Neem contact op met VO2 Makelaar voor meer informatie over de woning via 06-14429394 of kijk op www.vo2makelaardij.nl. Geïnteresseerden zullen op voorhand al een bezichtiging aangeboden krijgen, zodra de verkoper een nieuwe woning heeft gevonden.